Hideo Kojiman Death Strandingista vihdoin pelikuvaa – Norman Reedus outoilee nyt Léa Seydoux'n kanssa / Uutiset / pelaaja.fi

Hideo Kojiman Death Strandingista vihdoin pelikuvaa – Norman Reedus outoilee nyt Léa Seydoux'n kanssa

12.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
16

Metal Gear -luoja Hideo Kojiman hämmentävä Death Stranding oli odotetusti osa PlayStation E3-lehdistötilaisuutta. Aiempaan kuvamateriaaliin verrattuna kyseessä oli suhteellisen "normaali" traileri, jossa nähtiin myös ensimmäiset vilaukset pelistä toiminnasta.

Traileri esittelee pelistä lukuisia uusia tilanteita ja kohtauksia, joissa Norman Reedusin esittämä Sam samoaa ympäri ahdistavilta tuntuvia maisemia ja raunioita. Sam liikkuu ja kiipeilee varsin näppäränoloisesti suuresta kantokuormasta huolimatta, ja apuna liikkumisessa toimii ainakin kiipeilyköysi.

Myös edellisistä trailereista tutut näkymättömät olennot tekevät paluun, joiden havaitsemiseen Sam saa eräässä välivideossa apua Lea Seydoux'n esittämältä hahmolta. Näkymättömät olennot muuttuvat jopa havaittaviksi, kun Sam kytkee vauvaengegialla toimivan luotaimensa päälle. Videolla nähdään myös toinen uusi hahmo, jota esittää Bionisena naisenakin tunnettu Lindsay Wagner.

PS4:lle ilmestyvän Death Strandingin E3-trailerin voi katsastaa ohesta. Julkaisupäivää ei annettu, mutta Hideo Kojima taustoittaa traileria ja peliä PlayStation.Blogin tuoreessa kirjoituksessaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Kävelysimulaattori?!

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Ei kyllä tiedä mitä sieltä tulee, mutta tuskin tässä on vielä kaikki selvillä. Hypeä kasvattavat, mutta hypeä on suurta ja ei vielä mitään konkreettista ole esillä kaikkien trailereiden ja tämän uusimman videon jälkeen.

Ja jos vielä vähän kiusaa, niin olisiko jopa PS5 pelejä?

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88
Lainaus DuskTillDawn

Kävelysimulaattori?!

Ei, se on Itella simulaattori. tuommosta se on postimiehellä joka päivä!

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus Kaze88

[quote="DuskTillDawn"]Kävelysimulaattori?![/quote]
Ei, se on Itella simulaattori. tuommosta se on postimiehellä joka päivä!

Hah, olisikin mahtavaa kun kaiken tämän kiusoittelun jälkeen sieltä tulisikin vain interaktiivinen elokuva ja pelissä ei tehtäisiin muuta kuin kävellään eteenpäin. No, enpä usko. Eiköhän tuohon tule kaikenlaista hiippailusta räiskintään.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näyttää edelleen hyvältä ja tosiaan ensimmäinen resktioni oli, että kävelysimulaattori, mutta siis ihan vitsillä moista postsilin Twitteriin. Eiköhän sieltä kunnon Kojima-peli tule ja todennäköisesti tämä tulee olemaan cross-gen -peli PS4:lle ja PS5:lle ja hyvä niin.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Nätti kuin sika pienenä, mutta odotin gameplay-debyytiltä enemmän kuin pelkkää kävelyä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vauva-energialla toimiva tutka kertookin taas kaiken siitä että kenen peli on kyseessä. Toivon vain ettei tästä tule mitään Lostia, jossa mysteerit on parempia kuin niiden selitys/ratkaisu. Tosin epäilin kovasti samaa myös Horizon: Zero Dawnin robojen suhteen mutta selitys oli aika loistava.

Odotan tätä kyllä mutta en uskalla edes miettiä ennakkotilauksia.

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Gameplay ei vaikuta yhtään kiinnostavalta, mutta Kojiman psykoosit taas herättää ihmetystä.

Käyttäjän JULMA3RSKI kuva
JULMA3RSKI

King Kojima?! Ihme painajaista se vääntää kyllä meidän vastaanottimien eteen. Kai tämä death stranding on nyt niin helv.. taiteellista ja hienoa, että kojiman legendan statusta voidaan pönkittää vielä sen sata vuotta.

Käyttäjän Magictoast kuva
Magictoast
Lainaus snaketus

todennäköisesti tämä tulee olemaan cross-gen -peli PS4:lle ja PS5:lle ja hyvä niin.

En oikein usko että PS5 saataisiin ulos ennen 2019 alkupuolta. Kojima on itse sanonut että Death Stranding tullaan julkaisemaan ennen Akira 2019 tapahtumia.