Hideo Kojiman Death Strandingista vihdoin pelikuvaa – Norman Reedus outoilee nyt Léa Seydoux’n kanssa

Hideo Kojiman pelien ystävillä riittää jälleen puitavaa uuden Death Stranding -trailerin verran.

12.6.2018 12:55

Metal Gear -luoja Hideo Kojiman hämmentävä Death Stranding oli odotetusti osa PlayStation E3-lehdistötilaisuutta. Aiempaan kuvamateriaaliin verrattuna kyseessä oli suhteellisen ”normaali” traileri, jossa nähtiin myös ensimmäiset vilaukset pelistä toiminnasta.

Traileri esittelee pelistä lukuisia uusia tilanteita ja kohtauksia, joissa Norman Reedusin esittämä Sam samoaa ympäri ahdistavilta tuntuvia maisemia ja raunioita. Sam liikkuu ja kiipeilee varsin näppäränoloisesti suuresta kantokuormasta huolimatta, ja apuna liikkumisessa toimii ainakin kiipeilyköysi.

Myös edellisistä trailereista tutut näkymättömät olennot tekevät paluun, joiden havaitsemiseen Sam saa eräässä välivideossa apua Lea Seydoux’n esittämältä hahmolta. Näkymättömät olennot muuttuvat jopa havaittaviksi, kun Sam kytkee vauvaengegialla toimivan luotaimensa päälle. Videolla nähdään myös toinen uusi hahmo, jota esittää Bionisena naisenakin tunnettu Lindsay Wagner.

PS4:lle ilmestyvän Death Strandingin E3-trailerin voi katsastaa ohesta. Julkaisupäivää ei annettu, mutta Hideo Kojima taustoittaa traileria ja peliä PlayStation.Blogin tuoreessa kirjoituksessaan.

Lisää luettavaa