Hideo Kojiman tulevasta Overdose-pelistä on vuodettu jälleen esimaistiaisia julkisuuteen.

Kojima Productions ei ole vahvistanut virallisesti Overdosen olemassaoloa, mutta peliä esittelevää videomateriaalia päätyi studion ulkopuolelle aikaisemmin tänä vuonna. Nyt verkossa on alkanut kiertää aiempaa laajemmalle levinneitä videoita, joiden väitetään esittelevän tulevaa Kojima-peliä.

Video vaikuttaisi esittelevän aiempien vuotojen tapaan näyttelijä Margaret Qualleyn esittämän hahmon kävelemässä käytäviä pitkin taskulamppu kädessään. Pätkässä Qualleyn hahmo vaikuttaisi pakoilevan jotain, mikä lopulta saa hänet kiinni. Tämän jälkeen ruudulle ilmestyy ”Game Over” -teksti, joka vaihtuu sujuvasti sanaan Overdose. Ruutu myös kertoo Kojima-peleistä tuttuun tapaan kyseessä olevan Hideo Kojiman luomus.

Kojima Productionsin on kerrottu työstävän samanaikaisesti useampaa projektia, joista on kuitenkin kerrottu julkisuuteen tietoja vain niukasti. Kojima itse on kiusoitellut tekevänsä virtuaalitodellisuuspeliä sekä julkaissut salamyhkäisiä paljastuksia, joiden perusteella tulevaa projektia tähdittäisi näyttelijä Elle Fanning. Lisäksi Kojima kertoi äskettäin antamassaan haastattelussa uuden pelinsä rikkovan ilmaisumuotojen rajoja.

Vuodettu Overdose-video on katsottavissa alla, ellei Kojima Productions tai joku muu taho päädy vaatimaan videon poistamista jakelusta.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa