Hienoista laskua Japanin konsolimyynnissä / Uutiset / pelaaja.fi

Hienoista laskua Japanin konsolimyynnissä

26.10.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
12

Japanin laitemyynnissä nähdään hienoista laskua viime viikolta. DS:n ja PSP:n myynnit ovat viime viikkoa alhaisemmat, Xbox 360:n myynnit tippuivat puolella ja PS2 pysyi lähes tasoissa edellisen viikon kanssa. PS3 ja Wii onnistuivat nousemaan hiukan Wiin pitäessä edelleen turvallista välimatkaansa PS3:een.
Kuten arvata saattoi, käsikonsolit hallitsevat Japanin laitemyyntiä tälläkin viikolla.

Laitemyynti:
Nintendo DS - 70 608
PSP - 58 669
Wii - 24 932
PlayStation 3 - 17 130
PlayStation 2 - 10 281
Xbox 360 - 3 011

Lähde: Media Create

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PSP myy edelleen hyvin!!!

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Kyllä on japanissa omituisia välillä nämä myyvät konsolit. Tykkäävät varmaan paljon minipeleistä noilla käsikonsoleilla ja kaikki palkitut helmet jäävät kai sitten pelaamatta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Himopelaaja, kaikki ihmiset eivät pidä ylihypetetyistä peleistä :P
Ja kaikki "palkitut pelit" ovat vain eräiden ihmisten valitsemia, tuskin ne pääsisivät edes ääneen jos kaikilta pelaajilta kysyttäisiin, tai no myynnit kertovat mitkä ovat helmiä ja mitkä paskaa ;)

Ihmiset päättävät, ei arvostelut.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Meitä on moneen junaan, eivät kaikki Japanilaisetkaan pelaa pelkästään Mario go go brain partyja tuleehan sieltä Resident evilejä ja Silent hillejäkin. Kaiken tyyppisille ihmisille on nykyään pelattavaa, mutta silti jaksetaan valittaa.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Kohta tulee sellainen fiilis että jokaisella on jo DS mutta silti se vaan myy.Käsittämätöntä.No eiköhän nuo "isot konsolit" myy sitten hieman enemmän joulun tienoilla... Tai sitten ei :)

Käyttäjän Fortuna kuva
Fortuna

Kyllä käsikonsolit sitten jaksaakin miellyttää. Toisaalta ihan jees! :)

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

"Xbox 360:n myynnit tippuivat puolella"

Tuo ei vielä hirveämmin mitään tarkoita, koska ei puhuta kuin 3000 konsolista. Mutta Wii:n vähäinen myynti ihmettää. Luulisi että se menisi Japanilaisilla samaa vauhtia kuin DS.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onhan Japanissa mennyt jo pitkään käsikonsolit paljon paremmin kaupaksi kuin nämä television ääressä pelattavat laitteet.

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Japanissa myy edelleen käsikonsolit. Wii myynti alkaa jo hiipua. Xbox360 myynti ei yllätänyt mutta toivottavasti myynti nousisi kun sille tulee niittä japanilaisia roolipelejä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Käsikonsolit (etenkin DS) menevät hyvin kaupaksi siksi, koska niihin on muitakin kuin pelejä. Esim. DS:n Brain Training ohjelmat kiinnostavat muitakin kuin peruspelaajia. Japanissa DS:ää ostavat jopa seniori-kansalaiset.