Hiippailua? Ja räiskintää? Final Fantasy XV laittaa hösseliksi uudella pelikuvavideolla

Final Fantasy XV:stä on julkaistu taas uusi satsi pelikuvaa, joka esittelee tällä kertaa pelin hiippailullisempaa puolta.

31.1.2016 13:49

Square Enix järjesti viime yönä Suomen aikaan jälleen yhden Final Fantasy XV -aiheisen Active Time Report -verkkolähetyksensä. Sen myötä Squaren uutuusroolipelistä on saatu julkisuuteen taas uusi satsi videokuvaa, joka pyrkii esittelemään jälleen kerran muutamia uusia puolia pelin toiminnasta.

Uusi pelikuva rakentuu tällä kertaa sotilastukikohdassa tapahtuvan hiippailun ympärillä ja se osoittaakin erityisesti, että varjoissa kykkiminen on välillä myös validi tapa nujertaa vihollisia. Suoraviivaisempaakin toimintaa videolla kyllä piisaa ja jopa siinä määrin, että päähenkilö Noctis pääsee hetkellisesti hallinnoimaan jopa tykkitornia kesken taistelun.

Videolla esiin nousee hieman myös pelin uusiksi laitettu taistelukäyttöliittymä.

Uuden Active Time Report -lähetyksen yhteydessä nyt on myös selvinnyt, että Square Enix on aikeissa paljastaa Final Fantasy XV:n julkaisupäivän ja hinnan Suomen aikaan 31. maaliskuuta noin kello viideltä aamulla. Julkistus tapahtuu osana Hollywoodissa järjestettävää tilaisuutta, jota on toki mahdollista seurata suorana myös netin välityksellä.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa