Hiljainen perjantai? Katso tuntien pituinen live-lähetys Nintendon uutuuspeleistä! / Uutiset / pelaaja.fi

Hiljainen perjantai? Katso tuntien pituinen live-lähetys Nintendon uutuuspeleistä!

12.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Viikonloppu on täällä ja se on huomattu aina Nintendon yhdysvaltalaisilla toimistoilla asti. Yhtiön oman Twitch-kanavan kautta katsottavissa on kirjoitushetkellä Nintendon Treehouse-kehitystiimin jäsenten oma suora pelilähetys, jonka on määrä päättyä Suomen aikaan vasta varhain lauantaiaamuna.

Osana lähetystä Nintendon työntekijöiden on tarkoitus pelailla useita pian kauppoihin saatavia Nintendo-pelejä. Pelikuvaa on luvattu erityisesti 3DS:n Super Smash Brosista, mutta myös esimerkiksi peleistä kuten Bayonetta 2:sta ja Hyrule Warriorsista on tarkoitus nähdä jotain. Kirjoitushetkellä show'ssa nähtävillä on ollut 3DS:n Ultimate NES Remix ja Captain Toad.

Pelikuvan ohella lähetyksestä saattaa ajoittain nousta ilmoille myös julkistuksia. Show'n alussa nintendolaiset vahvistivat jo, että Super Smash Brosin 3DS-version demo saapuu eShopiin ladattavaksi 19. syyskuuta. Tämä koskee niin Amerikkaa kuin Eurooppaakin.

Voit nähdä Treehouse-lähetyksen ohesta.

Päivitys 13.9. kello 4.05: Lähetys on päättynyt. Sen löytää arkistoituna Nintendon Twitch-kanavalta. Ohessa ensimmäinen osa, joka alkaa kohdasta 27:03.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Tarkoittanette siis Nintendon "uutuuspelejä".. nytkin pelailevat Mega Man 7:aa.. :D

No tulee sieltä nyt sentään pian vissiin lisää matskua (pilalle spoilatuista) Bayonetta 2:sta ja Hyrule Warriorsista. Viisi tuntia lähetyksestä pelaavatkin sitten uuden Smash Brossin valmista 3DS-versiota.