Hiljaiseloa viettänyt Biomutant-kehittäjä vahvistaa pelin olevan yhä työn alla / Uutiset / pelaaja.fi

Hiljaiseloa viettänyt Biomutant-kehittäjä vahvistaa pelin olevan yhä työn alla

20.02.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Biomutant-peliä kehittäjä Experiment 101 on rikkonut pitkän hiljaiselonssa pelin tiimoilta.

Postapokalyptisen kung fu -seikkailun oli alun perin määrä ilmestyä jo vuonna 2018, mutta sittemmin peli siirtyi viime vuodelle. Julkaisija THQ Nordicin emoyhtiö kuitenkin kertoi viime vuoden lopulla pelin olevan vielä työn alla, mutta Biomutantista ei ole siitäkään huolimatta kuultu pitkään aikaan mitään. Esimerkiksi pelin Twitter-tili on ollut päivittämättömänä viime syyskuusta lähtien, mikä on harvoin hyvä merkki pelin tulevaisuudesta.

Nyt Experiment 101 on kuitenkin julkaissut Biomutantin Twitter-tilillä tiedotteen, jossa se vakuuttaa työskentelevänsä edelleen kovasti pelin parissa. Kehittäjät toivovatkin, että fanit jaksaisivat odottaa kärsivällisesti pelin viimeisiä kehitysvaiheita. Studio kertoo paljastavansa Biomutantin julkaisupäivän sitten, kun kehittäjät ovat luottavaisia päivämäärän pitävyydestä.

Lähde: Experiment 101

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Onkohan ollu liian suuret lupaukset taas vaihteeksi. Itse odottelen tätä kyllä mielenkiinnolla, mutta saa ny nähä millo ilmestyy jos ilmestyy.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Luojan kiitos, tämä (oli nimittäin viime vuoden ja sitä kautta) on minun tämän vuoden killer app. Uniikki ulkonäkö sai minut kiinnostumaan pelistä alunperin ja myöhemmin sen roolipelielementit alkoivat nostaa mielenkiintoani tasaisesti, nyt se on tämän (ja ehkä seuraavankin) vuoden odotetuin. Mielummin ottavat aikansa ja kehittävät kunnolla, että peli on enemmän Outer Worlds kun Fallout 76.