Tuorein Humble Indie Bundle -pelipaketti on päässyt laajentumaan. Noin viikko sitten myyntiin tuotu kokonaisuus sulloi sisäänsä alkujaan jo peräti kuusi tietokonepeliä, joukon ääniraitoja sekä Indie Game -elokuvan, mutta nyt mukaan on ahdettu vielä myös kolme uutta pelikohdetta ääniraitoineen.

Uusista lisäyksistä perinteisempiä pelituotteita ovat pulmaloikinta Offspring Fling sekä 2D-toimintaseikkailu Cave Story+. Hieman erilaisempaa tarjontaa puolestaan edustaa niin sanottu The Basement Collection, joka on Super Meat Boy -luoja Edmund McMillenin (kuvassa) vanhempia flash-pelejä yhteen kokoava paketti.

The Basement Collectionin sisältämät teokset ovat Triachnid, Coil, alkuperäinen Meat Boy, Aether, Grey-Matter, Spewer ja Time Fcuk. Näiden ohella mukana on myös esimerkiksi erilaista avattavaa erikoissisältöä.

Lisäyksistä huolimatta uusimman Humble Indie Bundlen perussisällön voi edelleen ostaa itselleen periaatteessa mihin hintaan tahansa. Mikäli kaikkeen tarjontaan haluaa kuitenkin päästä käsiksi, on paketista maksettava vähintään sen verran kuin ihmiset ovat siitä keskimäärin maailmalla maksaneet.

Tuoreimman Humble Indie Bundlen jo ostaneiden pitäisi saada uudet tuotteet itselleen ladattavaksi ilman lisäveloituksia.

Pelipaketin voi ostaa itselleen Humble Bundlen kotisivuilta. Sitä kaupitellaan aina tammikuun toiseen päivään saakka.

Linkki The Basement Collectionin traileriin

Linkki Offspring Flingin traileriin

Linkki Cave Story+:n traileriin

Lisää luettavaa