Hippunen early accessia saapuu PS4:lle – oletko valmis Paragon-areenatoimintaan? / Uutiset / pelaaja.fi

Hippunen early accessia saapuu PS4:lle – oletko valmis Paragon-areenatoimintaan?

3.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Early access -pelaaminen nostaa varovaisesti päätään loppukuusta PlayStation 4:llä. Maaliskuun 18. päivä niin pc:llä kuin Sonyn viimeisimmällä konsolillakin olisi mahdollista päästä pelaamaan Epic Gamesin vielä keskeneräistä Paragon-peliä ja antaa siitä sitten etukäteispalautetta pelin viimeistelyä varten.

Vaikka Paragonin onkin määrä olla valmistuessaan ilmaiseksi pelattava peli, päästetään sitä early access -vaihessa kokeilemaan pääasiallisesti vain kukkaron avaamista vastaan. Epic Gamesin tarkoituksena olisi maaliskuun 14. päivä alkaen ryhtyä myymään pelistä niin sekä kahdenkymmenen, kuudenkymmenen että myös sadan euron hintaisia tukipaketteja, joilla itselleen saa sekä pääsyn Paragonin verkkoareenoille että myös erilaisia bonuksia, kuten boostereita, asusteita ja muita kosmeettisia esineitä.

Toki jos Paragonia on päässyt jo testaamaan ennakkoon, ei early access -pääsystä tarvitse maksaa enää penniäkään. Epic Gamesin aikeena on järjestää pelistä vielä myös ilmaisia beetaviikonloppuja, joihin voi hakea mukaan sen kotisivuilta. Kesällä käyntiin Paragonista lyödään myös kaikille avoin ilmainen beetatesti.

Jo etukäteen Epic on myös luvannut, ettei se ole aikeissa veloittaa pelaajiltaan rahaa Paragonin hahmoista esimerkiksi League of Legendsin tapaan. Sen sijaan peliin käsiksi pääsemällä kaikki Paragonin hahmot ovat heti aina kaikkien käytössä ja saman pitäisi päteä myös peliin myöhemminkin julkaistaviin sankareihin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Hyvä oli kun pääsin Alpha-versiota kokeilemaan, vaihtuu kyllä itsellä LoL tähän kunhan tulee Open Beta sitten kesällä.

Nostoja