Hirviöräiskintä Evolven kauhukaarti kasvaa jälleen uudella kammotuksella / Uutiset / pelaaja.fi

Hirviöräiskintä Evolven kauhukaarti kasvaa jälleen uudella kammotuksella

4.11.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2
Hirviöräiskintä Evolven kauhukaarti kasvaa jälleen uudella kammotuksella

Viiden pelaajan verkkoräiskintä Evolve laittaa kapuloita menoon tottuneiden hirviönmetsästäjien rattaisiin.

Tällä viikolla pelaajaparkoja saalistaa pelin neljän aiemman hirmun ohella uusi tulokas Gorgon, joka esittelytekstinsä perusteella rakastaa katsella uhriensa kitumista. Inspiraatiota Gorgonin ulkoiseen olemukseen ja kykyarsenaaliin on mitä selkeimmin ammennettu kahdeksanjalkaisten inhasta maailmasta, mikä saattaa aiheuttaa väristyksiä osassa kohdeyleisöä.

Vikkelä mutta haavoittuvainen Gorgon liikkuu areenalla liukkaimmin verkkojensa varassa, ja voi luovimmillaan yllättää metsästäjät vaikkapa katonrajasta. Hirviön sylkemä happo tekee mukavasti vahinkoa kanssapelaajille, ja ruumiineritteiden ohella vastustajia voi yrittää jallittaa räjähdysherkällä kaksoisolennolla. Gorgon voi myös asettaa metsästäjilleen ansoja jatkohyökkäyksiä varten.

Gorgonin voi hankkia omaan peliinsä noin kymmenen euron hintaan erillisenä lisäsisältönä, mutta se sisältyy myös pelin järjestyksessään toiseen kausipassiin. Hirviöstä ei tarvitse maksaa päästäkseen metsästämään sitä verkossa.

Hirviön kauhuleffakliseitä viihdyttävästi kierrättävän esittelyvideon voi katsastaa alta.

Lähde: Evolve, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Yllättävän hyvässä balanssissa tuntui olevan muutaman pelin perusteella

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tästä Evolvesta saisi väännettyä aivan loistavan hirviönmetsästys/selvitymispelin yksinpeliksi. Olisi niin paljon visioita, kunpa vaan joku toteuttaisi ne. Todella harmi, että tämä mahtava konsepti piti tarjoilla vain CoD-yleisölle.

Nostoja