Hirviöräiskintäpeli Evolve siirtyy kuolemanjälkeiseen elämään / Uutiset / pelaaja.fi

Hirviöräiskintäpeli Evolve siirtyy kuolemanjälkeiseen elämään

3.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

2K Games on lakkauttamassa tukensa Evolve-verkkopelilleen. Heinäkuun 2. päivä pelin ilmaiseksi pelattava pc-versio vetäytyy ensin virallisesti saatavilta, minkä jälkeen syyskuun 3. päivä Evolven dedikoidut palvelimet suljetaan ja pelin sisäinen kauppapaikka laittaa lapun luukulle.

Täysin maan päältä Evolve ei kuitenkaan pyyhkiydy. Pelin niin pc:lle kuin konsoleillekin hankkineet voivat jatkossakin pelata niin sanottua Legacy Evolvea, joka tukee yhä vertaisverkolla toimivaa moninpeliä useammissa eri tiloissa ja sallii yhä peliin ostetun lisäsisällön käytön. Ranked-otteluihin ei voi enää kuitenkaan ottaa osaa, eikä peli pidä enää kirjaa pelaajiensa menestyksestä.

Konsoleilla Evolve Legacya pääsee pelaamaan ihan vain käynnistämällä pelistä hallussa olevan version normaaliin malliin. Pc:llä Legacy-version käyttö vaatii lyhyiden ohjeiden seuraamista.

Evolvelle ehti kertyä aiemmin maaliskuussa ikää kolme vuotta. Peli julkaistiin aikoinaan varsin positiivisten arvostelujen saattamana, mutta se ei lopulta onnistunut ylläpitämään erityisen aktiivista pelaajayhteisöä. Pc:llä siitä tehtiinkin ilmaispeli vuonna 2016. Myös konsoliversioista kaavailtiin yhdessä vaiheessa ilmaisia, mutta tästä suunnitelmasta luovuttiin lopulta 2K:n päätettyä laittaa lopun pelin kehitykselle.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.