Historiallinen viikko Virtual Consolessa / Uutiset / pelaaja.fi

Historiallinen viikko Virtual Consolessa

15.06.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
45

Vasta noin puoli vuotta käytössä ollut Wiin Virtual Console on rikkonut tärkeän merkkipaalun. Palvelusta löytyy nyt jo yli sata peliä. Menestyneen palvelun taivalta juhlistettiin kahden uuden klassikon julkaisulla.

Virtual Consolen sadanneksi peliksi nimettiin Nintendo 64:llä vuoden 1998 lopulla nähty F-Zero X. Huippusuositun SNES-pelin jatko-osasta löytyy 30 erilaista kiituria ja yli 20 rataa. Peli muistetaan erityisesti kovasta vaikeustasostaan ja toimivasta moninpelistään. F-Zero X löytyy Virtual Consolesta ruhtinaalliseen tuhannen Wii-pisteen hintaan.

f-zero-x.jpg

Viikon toinen peli on koominen sivuttain skrollaava tasohyppelypeli J.J. & Jeff. Pelaaja valitsee ohjattavakseen kahdesta etsivästä J.J.:n tai Jeffin, jotka yrittävät selvittää kaappaustapausta. Kuuden kentän pituinen peli nähtiin alun perin Turbografxilla. J.J. & Jeff on 600 Wii-pisteen hintainen.

jj.jpg

Virtual Consolesta löytyy nyt kaiken kaikkiaan 101 peliä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OnePound kuva
OnePound

Alkaa olemaan tarjolla jo vakuuttava määrä pelihistoriaa, mihin tässä vielä joudutaan kaikkien näiden pelien kanssa!

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Hienoa että F-Zero X saatiin vihdoinkin ladattavaksi. Mutta menihän tuo sadan raja rikki Japanissa jo jokin aika sitten ;p

Ja taisi juuri (viime viikolla?) mennä rikki muuten USA:ssakin. :p

Nintendolta tuli tänään sähköposti, jossa kerrottiin että Euroopan sivuston Star-pointsit voi pian vaihtaa ilmaiseksi Wii-pointseihin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Grats Wii

Käyttäjän N360T kuva
N360T

fzer rokkaa

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

wii on paska konsoli ja vanhat pelit toimivat emulla paremmin kuin wiillä.

Käyttäjän Kane kuva
Kane

"Nintendolta tuli tänään sähköposti, jossa kerrottiin että Euroopan sivuston Star-pointsit voi pian vaihtaa ilmaiseksi Wii-pointseihin."
Harmi, nuo pisteethän saa harvasta pelistä ja vieläpä se on ainoastaan voimassa UK:ssa.
Ja onko kenelläkään kokemusta F-zero X:stä JA GX:stä? GX oli todella vaikea ekoja kertoja story-modea. Onko tuo X vaikeampi? Kelpaisi kunnon haaste taas pitkään aikaan :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pitää äkkiä hankkia eka erä Pointseja ku kohta tulee niin paljon ostettavaa kun en omista SNESiä tai N64:sta.

Käyttäjän The Rellu kuva
The Rellu

F-Zero X on pakko-ostos ainakin minun kohdalla. Harmi vain, että uusia N64-pelejä ilmestyy harvoin. Onneksi tähän asti ilmestyneet N64-pelit ovat olleet niitä parhaimpia.

100. pelin raja on siis rikottu Euroopassa vihdoinkin. Japanissa tulee kuitenkin rikottua about kuukauden sisällä 150. pelin raja, Kun niitä on siellä nyt noin 140 peliä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"F-Zero X on pakko-ostos ainakin minun kohdalla. Harmi vain, että uusia N64-pelejä ilmestyy harvoin. Onneksi tähän asti ilmestyneet N64-pelit ovat olleet niitä parhaimpia."

Jotenkin näyttäisi siltä, että Nintendolla on hieman ongelmia N64:ä emulaation suhteen. Mistäkö olen tullut tähän johtopäätökseen? Kaikkihan varmaankin muistavat Zelda Collectors Discin, ja sen mukana tulleen Ocarina of Timen, ja Majora's Maskin. Jos luit levyä asiaankuuluvilla työkaluilla, saatoit löytää levyltä engrisheksi kirjoitetun TXT tiedoston jossa todettiin minkä pelien kanssa levyllä oleva N64-emulaattori on yhteensopiva. Lista oli tarkalleen seuraava:

- Avalanche 1080
- F-Zero X
- Majora's Mask
- Mario 64
- Mario Kart 64
- Ocarina of Time
- Paper Mario
- Pilotwings 64
- Starfox 64
- WaveRace 64

Kaikki tähän mennessä virtuaalikonsolin julkaistut pelit ovat sellaisia jotka pyörivät myös Collectors Discin emulaattorilla. Paper Mario on jo vahvistettu heinäkuun peliksi, joka tarkoittaa todennäköisesti sitä, että siitä seuraava peli on joko Pilotwings, Waverace, Avalanche tai Majora's Mask.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Hyvä merkkipaalu Wiille ja varsinkin Virtual Consolelle. Rupeehan tuo pelivalikoima erittäin houkutteleva olemaan

Nostoja