Hitman 2 -pelaajien on ostettava sisältö uudestaan, mikäli mielivät tuoda pelin sisällön Hitman 3:n Epic Games Store -versioon / Uutiset / pelaaja.fi

Hitman 2 -pelaajien on ostettava sisältö uudestaan, mikäli mielivät tuoda pelin sisällön Hitman 3:n Epic Games Store -versioon

16.01.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
Hitman 2, Hitman 3, Epic Games Store, IO Interactive

IO Interactive on julkaissut mittavan julkaisunalusoppaan Hitman 3 -pelaajille.

Oppaan päähuomio keskittyy Hitman-trilogian aiempien osien liittämiseen uuteen peliin. IO Interactive oli aikaisemmin lupaillut aiemmat osat ostaneiden pelaajien voivan tuoda kaikki kolme peliä samaan pakettiin ilman lisäkustannuksia. Studio kertoo kuitenkin joutuneensa muuttamaan suunnitelmiaan studion vaikutusvallan ulkopuolella olevien tekijöiden vuoksi.

Nykyisen mallin mukaan vuoden Epic Games Store -yksinoikeudella julkaistavan Hitman 3:n ostajat voivat lunastaa ilmaiseksi Hitman 1 Game of The Year Access Passin kymmenen päivän sisällä Hitman 3:n julkaisusta. Lisäksi Hitman 1:n Epic Games Store -version omistavat pelaajat saavat Access Passin automaattisesti hankkiessaan Hitman 3:n. Koska Hitman 2:ta ei kuitenkaan ole julkaistu Epic Games Storessa, joutuvat Hitman 2 -sisällöstä kiinnostuneet pelaajat hankkimaan Hitman 2 Standard Access Passin tai Hitman 2 Gold Access Passin tuodakseen pelisisällön Hitman 3:n Epic Games Store -versioon. Hitman 2:n Access Passit ovat saatavilla 80% alennuksella 14 päivän ajan Hitman 3:n julkaisusta.

Konsoleilla sisällön siirtäminen toimii hieman suoraviivaisemmin. Aiempien pelin PS4- ja Xbox One -versiot omistavat pelaajat saavat Access Passit käyttöönsä automaattisesti sekä vanhalla että uudella konsolisukupolvella. Stadialla Access Passeja ei tarvita lainkaan, vaan Hitman 3 -pelaajat pääsevät käsiksi omistamaansa aiempaan sisältöön automaattisesti. Switchille aiempia osia taas ei ole julkaistu lainkaan, joten pelaajat voivat hankkia aiempien pelien sisällön ostamalla Access Passit pelin sisäisestä kaupasta.

Lähde: IO Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Ei menny ihan niinku strömsössä. Piti useampaan otteeseen lukea ennenku tajus nuo kuviot, mitä pitää ostaa, jos haluaa edellisen pelien sisällöt. Ehkä vaan on järkevämpää oottaa se vuos, jos on edelliset pelit steamissä, mutta tiiä sitte missaako niitä ellusive targetteja. Tähän ollaan tultu.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster
Lainaus Seppo_Hovi

Ehkä vaan on järkevämpää oottaa se vuos, jos on edelliset pelit steamissä, mutta tiiä sitte missaako niitä ellusive targetteja. Tähän ollaan tultu.

Aiempien osien kohdalla IO interactive on uudelleen aktivoinut vanhoja elusive targetteja juuri myöhemmin mukaan tulevia varten.

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Tätä tulikin odotettua ja voipi jäädä peli ostamatta Epiciin. Hitmanit kiertäneet Square-Enixiltä Warner Brossille ja taas takaisin iOi:lle, eikä Hittis kakkosta ole Epicissä näkynyt, niin joitain johtopäätöksiä tuli tehtyä. Ei huvittaisi uudelleen maksaa jo omistamastaan sisällöstä. Täytyy varmaan odottaa Steam-julkaisua, tai sitten kakkosen Epic-versiota, josko saisivat integroitua nuo. Tuskin, jos siitä tarvihee maksella jo julkaisussa, että vanhat kentät ja targetit ovat pelattavissa.

Viddy, minkä tekivät. Haluaisin tukea sarjaa ja tekijää, mutta enpä taida, vaikka syy ei iOi:n olisikaan. Jossain on silti menty kuspottamaan tämä homma ja sitä en hyväksy.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kuinka moni näitä (vanhoja kenttiä) oikeasti sitten pelaa vielä tuossa kolmosessa vai onko tässä sama homma kuin taaksepäinyhteensopivuudessa että "pitää olla tai en osta vaikka en tiedä pelaanko edes ikinä".

Itse siis lasken taaksepäinyhteensopivuuden isoksi plussaksi konsoleissa ja sitä se todella onkin kun ei tarvitse pitää neljää konsolia piuhoissa ja pelitkin pyörähtelee paremmin mutta enpä ole ykkös-Hitmanin kenttiä kakkoseen kaivannut.

Tosin ykkönen oli itsellä PS4:lla ja kakkonen Onella, joten eipä niitä sinne saisikaan mutta kolmoseen nyt saisin sitten jomman kumman kentät enkä usko että paljon jaksan niitä sinne siirrellä saati pelailla. Siitä huolimatta että Hitmanissa jos jossain on uudelleenpeluuarvoa.

Se vain että itse jauhan kentät niin läpi että kun siirtyy seuraavaan osaan niin ei niissä tunnu itselle olevan enää mitään kauhean erikoista mitä ei voisi harrastaa niissä uudemmissa kentissä. Plus että ei aikakaan riitä jos haluaa pelata mahdollisimman paljon pelaamattomiakin teoksia.

Ymmärrän silti harmituksen: jää ehkä saamatta jotain mitä muut saavat. Kannattaa silti ehkä miettiä että tekeekö niillä käytännössä ikinä mitään.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Paljonkohan se sitten maksaa kerran on 80% alessa? Yhä pähkäilen että ostanko boxille missä on kaikki aikaisemmat sisällöt tullut homnmattua, vai ostaakko nyt epicistä. Haittapuolena on juurikin ollut se etten omista sitä kakkosta sieltä. (ykkönen ollut ilmaisena ja se on napattu talteen) Mutta jos on hyvässä alessa niin pc alkaa tuntua myös hyvälle vaihtoedolle.

Nostoja