Järjestyksessään toinen Hitman 3 -alue on vahvistettu. Dubain rinnalla pelissä päästään vielä murhaamaan myös sumuisessa Englannin Dartmoorissa, jossa leikitellään hieman perinteisellä Hitman-kaavalla etsivähengessä.

– Tavanomaisesti murhamysteerit asettavat sinut selvittämään, miten joku on kuollut, kun taas Hitmanissa tarkoituksenasi on selvittää, miten tappaa joku. Hitman 3:n Dartmoorissa nämä maailmat kohtaavat sinun ottaessasi roolin etsivänä, joka ratkoo murhan ja eliminoi kohteen. Kaksi lintua yhdellä valeasulla, kehittäjä IO Interactivella kuvaillaan.

Näytteen uudesta alueesta voi ottaa tuoreella trailerilla.

Uuden kohteen lisäksi IO on vahvistanut, että Hitman 3 nähdään pc:llä ensimmäisen vuoden ajan vain Epic Games Storen tarjonnassa. Yhtiö perustelee ratkaisua yksinoikeusdiilin mahdollistamilla taloudellisilla eduilla.

– Itsenäisenä studiona kumppanuutemme Epicin kanssa on antanut meille vapauden luoda Hitman 3 juuri sellaisena kuin haluamme ja omakustantaa sen suoraan pelaajillemme, IO:n tiedote kertoo.

Mikäli kahta aiempaa Hitmania on pelannut pc:llä tähän asti Steamin kautta, tarjoaa IO mahdollisuuden siirtää Hitman 2 -edistymisensä Epic Games Storeen. Hitman 2:n ja sitä edeltäneen Hitmanin kentät ovat nekin siirrettävissä Epic Games Storen kautta pelattavaan Hitman 3:een.

Hitman 3 on määrä julkaista tammikuussa pc:n ohella PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Stadialle. Viralliset ennakkotilaukset käynnistyvät myöhemmin elokuun aikana.

Lähde: IO Interactive

Lisää luettavaa