Hitman 3 muuttuu murhamysteeriksi sumuisessa Englannissa– Epic Games Store -yksinoikeus vahvistettu / Uutiset / pelaaja.fi

Hitman 3 muuttuu murhamysteeriksi sumuisessa Englannissa– Epic Games Store -yksinoikeus vahvistettu

20.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10
Epic Games Store, IO Interactive, Hitman, Hitman 3, Hitman III, Dartmoor

Järjestyksessään toinen Hitman 3 -alue on vahvistettu. Dubain rinnalla pelissä päästään vielä murhaamaan myös sumuisessa Englannin Dartmoorissa, jossa leikitellään hieman perinteisellä Hitman-kaavalla etsivähengessä.

– Tavanomaisesti murhamysteerit asettavat sinut selvittämään, miten joku on kuollut, kun taas Hitmanissa tarkoituksenasi on selvittää, miten tappaa joku. Hitman 3:n Dartmoorissa nämä maailmat kohtaavat sinun ottaessasi roolin etsivänä, joka ratkoo murhan ja eliminoi kohteen. Kaksi lintua yhdellä valeasulla, kehittäjä IO Interactivella kuvaillaan.

Näytteen uudesta alueesta voi ottaa tuoreella trailerilla.

Uuden kohteen lisäksi IO on vahvistanut, että Hitman 3 nähdään pc:llä ensimmäisen vuoden ajan vain Epic Games Storen tarjonnassa. Yhtiö perustelee ratkaisua yksinoikeusdiilin mahdollistamilla taloudellisilla eduilla.

– Itsenäisenä studiona kumppanuutemme Epicin kanssa on antanut meille vapauden luoda Hitman 3 juuri sellaisena kuin haluamme ja omakustantaa sen suoraan pelaajillemme, IO:n tiedote kertoo.

Mikäli kahta aiempaa Hitmania on pelannut pc:llä tähän asti Steamin kautta, tarjoaa IO mahdollisuuden siirtää Hitman 2 -edistymisensä Epic Games Storeen. Hitman 2:n ja sitä edeltäneen Hitmanin kentät ovat nekin siirrettävissä Epic Games Storen kautta pelattavaan Hitman 3:een.

Hitman 3 on määrä julkaista tammikuussa pc:n ohella PlayStation 5:lle, Xbox Series X:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Stadialle. Viralliset ennakkotilaukset käynnistyvät myöhemmin elokuun aikana.

Lähde: IO Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Huvittavaa miten epic valittaa muiden monopoleista pelialalla samalla kun itsekin yrittää tehdä monopolia.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Seuraavalla viikolla sitten Hitman ilmaiseksi myös :)

Käyttäjän Seppo_Hovi kuva
Seppo_Hovi

Missaako tässä sitte vuoden ellusive targetit, jos haluaa ostaa pelin muualta ku epic storesta?

Käyttäjän peliukk0 kuva
peliukk0
Lainaus

Yhtiö perustelee ratkaisua yksinoikeusdiilin mahdollistamilla taloudellisilla eduilla.

Ainakin sanovat ihan suoraan että läskiä lyötiin tiskiin ja siihen tartuttiin kuluttajien valinnanvapauden kustannuksella.

Käyttäjän Unluckymonster kuva
Unluckymonster
Lainaus Seppo_Hovi

Missaako tässä sitte vuoden ellusive targetit, jos haluaa ostaa pelin muualta ku epic storesta?

Kyllä IO on aina tuonnut niitä takaisin kahdeksi viikoksi aina vuoden tai kaksi jälkeen.
Viimeksi Hitman 2 kun ostin Gold-editionin Steamistä kun dlc:eet oli julkaistu niin pistävät elusivet alusta pyörimään juuri niitä varten jotka hyppäsivät mukaan myöhemmin.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Sepä muuttui sitten kertarysäyksellä vuoden 2022 peliksi.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Itseä ei haittaa, yksi launcheri muiden seassa. Tottakai olisi parempi jos se tulisi kaikille kauppapaikoille, mutta en ihmettele että kehittäjät hyppäävät epicin junaan, sillä saavat enemmän voittoa ja mitenköhän paljon epic maksaa heille tästä. No joo... Yksinoikeudet on kaikilla alustoilla vähän kurjat, mutta ne myös mahdollistaa paljon.

Käyttäjän ripulisaasta kuva
ripulisaasta
Lainaus peliukk0

[quote]Yhtiö perustelee ratkaisua yksinoikeusdiilin mahdollistamilla taloudellisilla eduilla.[/quote]
Ainakin sanovat ihan suoraan että läskiä lyötiin tiskiin ja siihen tartuttiin kuluttajien valinnanvapauden kustannuksella.

Mitä sinulta nyt on viety? Aivan kuin kaikkia jotenkin henkilökohtaisesti loukattaisiin kun he joutuvat maksamaan saman summan Epic Storen tiskillä eikä Steamissä. Pelihän on täysin sama, pelialusta täysin sama. Ei mitään eroa millään muulla kuin sillä, että pelikirjastosi numerot eivät kasva siellä mihin olet tottunut hamstraamaan pelisi.

Mutta hei, draamaa kannattaa kehittää mistä vaan.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Kyllä aina naurattaa nämä Steam-fanipoikien ulinat. 😂

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Se siitä hitman 3 palkkamurhaajasta tulee Sherlock Holmes.

Nostoja