Hitman 3 on päässyt voitolle alle viikossa, kehittäjä IO Interactive kertoo.

Uuden Hitman-trilogian viimeinen osa julkaistiin viime viikolla ja peli on saanut varsin positiivisen vastaanoton sekä pelaajilta että kriitikoilta. Suosio on kääntynyt myös myyntimenestykseksi, sillä tanskalaisstudio kertoo Hitman 3:n myyntien kattaneen jo nyt koko projektin kustannukset. IO Interactiven toimitusjohtaja Hakan Abrak kertoo studion olevan todella tyytyväinen Hitman 3:n menestykseen.

– Kehittäjänä ja julkaisijana olemme äärimmäisen ylpeitä voidessamme kertoa Hitman 3:n olevan jo nyt kannattava, Abrak toteaa.

– Tämä asettaa meidän todella hyvään asemaan ja sallii meidän edetä luottavaisin mielin kunnianhimoisten tulevien projektiemme kanssa.

Hitman 3 oli IO Interactiven ensimmäinen itsenäisesti julkaisema peli. Studio oli aikaisemmin osa japanilaisjulkaisija Square Enixiä, mutta itsenäistyi vuonna 2017. Sarjan edellisen osan, vuonna 2018 julkaistun Hitman 2:n, julkaisijana toimi Warner Bros. Interactive Entertainment. Studion seuraava peli on viime vuonna paljastettu James Bond -peli, jonka julkaisuaikataulua ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Gamesindustry.biz

Lisää luettavaa