Hitman 3 päättää trilogian tammikuussa uudella ja nykyisellä sukupolvella / Uutiset / pelaaja.fi

Hitman 3 päättää trilogian tammikuussa uudella ja nykyisellä sukupolvella

12.06.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Hitman 3 päättää trilogian tammikuussa uudella ja nykyisellä sukupolvella. Kuvassa Miika Huttune... siis Agentti 47,

Julkaisijoista itsenäistynyt IO Interactive esitteli Sonyn torstaisessa PlayStation 5 -lähetyksessä Hitman 3:n, joka vie päätökseen agentti 47:n käynnissä olevan World of Assasination -trilogian. PlayStation 5:n lisäksi Hitman 3 julkaistaan tammikuussa 2021 pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Series X:lle ja Xbox Onelle.

Hitman 3:een luvataan edellisosista tuttua vapautta suorittaa tehtävät lukuisilla eri tavoilla, missä hyödynnetään studion tuttua Glacier-teknologiaa. Tapahtumapaikkoja on tällä kertaa kuusi kappaletta, joista julkistuksen yhteydessä paljastettiin Dubai. Aiempien pelien omistajat voivat myös siirtää niiden tehtävät ja kentät Hitman 3:een, eli koko trilogian voi pelata samassa paketissa. Siirron tehneet pelaajat saavat luonnollisesti myös ansaitsemansa esineet ja etenemisensä yhden katon alle.

IO Interactiven itsensä julkaiseman Hitman 3:n ensikuvamateriaalit voi katsastaa ohesta. Varsinaista pelikuvaa on lupailtu saataville tulevien viikkojen aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Perusvarmaa Hitmania varmasti tulossa vähän koreampana. Ostoon menee mutta riippuu ihan muista julkaisuista että milloin. Toki myös julkaisumuodosta. Ostaisin mieluusti kerralla koko pelin fyysisenä.

Nostoja