Hitman 3 on totisempi ja synkempi kuin edellisosat / Uutiset / pelaaja.fi

Hitman 3 on totisempi ja synkempi kuin edellisosat

26.06.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Hitman 3 on sarjan edellisiä osia synkempi.

IO Interactive on paljastanut uusia yksityiskohtia tulevasta Hitman 3 -palkkamurhapelistään.

Studio kertoi eilen järjestämässään livelähetyksessä pelin olevan aiempia osia vakavahenkisempi. Hitman 3:a kuvataan aikuismaisemmaksi, totisemmaksi ja synkemmäksi, mihin viitataan myös pelin tummasävyisessä promootiomateriaalissa. Hitman 3:n kerrotaan kuitenkin totisemmasta otteesta huolimatta säilyttävän myös edellisistä peleistä tuttua huumoria.

Synkemmän otteen ohella Hitman 3 -kehittäjä IO Interactive kertoi toimivansa itse myös pelin julkaisijana. Sarjan edellinen osa julkaistiin Warner Bros. Interactive Entertainmentin ja uuden trilogian ensimmäinen osa Square Enixin toimesta. Hitman 3:n on määrä ilmestyä ensi tammikuussa.

Lähde: IO Interactive (Twitch)VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Huono uutinen. Hitmanin tarina ei ole koskaan ollut kummoinen ja huonoimmat pelit ovat syntyneet, kun tarinaan on panostettu eniten. Sarjan aallonpohja Absolution on tästä paras esimerkki. Toivottavasti muuhun peliin ei tällä kertaa aleta tekemään myönnytyksiä tarinan vuoksi.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Noo eiköhän nuo Hitmanit ole aina olleet todella synkkiä ja raakoja pelejä.

Lainaus Refloni

Huono uutinen. Hitmanin tarina ei ole koskaan ollut kummoinen ja huonoimmat pelit ovat syntyneet, kun tarinaan on panostettu eniten. Sarjan aallonpohja Absolution on tästä paras esimerkki. Toivottavasti muuhun peliin ei tällä kertaa aleta tekemään myönnytyksiä tarinan vuoksi.

Eihän tässä tarinasta mitään puhuttu. Vain että on tummansävyisempi ja vakavahenkisempi.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Absolution ja sen juoni/lineaarinen kenttäsuunnittelu jakoi kyllä vahvasti mielipiteet. Tiedän paljon niitäkin jotka siitä todella pitivät ja taas eivät pitäneet yhtään siitä että juoni/tarina heivattiin taka-alalle Hitman 2016 "rebootissa". Itse tykkäsin kyllä molemmista vaikkakin selkeästi enemmän sarjan uudesta suunnasta, 2016 oli mielestäni sarjan tähän asti paras peli (jatko-osaa en ole vielä pelannut). Itselläni ei tosiaan ole mitään sitä vastaan jos juoni olisi taas enemmän keskiössä, ymmärrän hyvin niitäkin jotka haluaisivat enemmän sitä kielikoulutusta ja jotka Absolutionin tarinasta pitivät

Käyttäjän Kille kuva
Kille

Loistavaa, sillä Contracts on parasta, mitä tähän mennessä on ollut. Synkkää syn kempi tämä hetki ja vielä vähän synkempi tulevaisuus toimi.Kakkosta tuskin ylitetään, mutta tuskin tarvitseekaan.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Vaikka nämä reboot Hitmanit ovat ehdottomasti sarjan parhaita pelejä, niin kyllä minua hieman harmitti, että niistä tehtiin liiankin kepeitä, aurinkoisia ja humoristisia. Hassuista valepuvuistakin tuli normi hauskan easter eggin sijaan. Kohteista on tehty lähinnä iljettäviä limanuljaskoita, eikä näistä enää huou samalla tavalla pahuus kuin aiemmin.

Ihan mihinkään Contractsin absurdiin synkistelyyn ei tarvitse mennä, mutta esim. Blood Moneyssä oli ihan omanlaisensa synkkä ja ahdistava Noir-henkinen tunnelma koko ajan läsnä, vaikka kentät oli keskimäärin valoisampia ja monipuolisempia kuin koskaan aikaisemmin. Jännite ja tunnelma olivat käsinkosketeltavia ja siinä oli vain jotain sellaista pahuutta, mitä uudet eivät enää tavoittaneet. Tätä toki edesauttoi Jesper Kydin ylimaallinen soundtrack. Kyd ei valitettavasti ole ollut enaa rebootien kehityksessä mukana.

Mutta joka tapauksessa: Hitman on salamurhapeli, jota kansoittavat toinen toistaan moraalittomammat ihmishirviöt ja Herra 47:n kuuluu myös olla yksi heistä. Synkkyys ja rappio kuuluvat asiaan.

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Kaipa tällä tarkoitetaan, että ne kaikkein hullunkurisimmat sivujuonet/salamurhatilaisuudet tyyliin "uskottele rikollispomolle, että tämän hiljattain kuollut äiti on palannut kummittelemaan" on jääneet pois. Suurin huumorihan näissä peleissä joka tapauksessa syntyy absurdista tilannekomiikasta, johon eri pelin eri systeemit ja mekaniikat odottamatta johtaa, eikä siitä nyt toivon mukaan edes yritetä päästä eroon.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Hitman 2: Silent Assassin on paras hitman peli jonka olen tähän mennessä pelanut,6 ja hitman 2 2018 en ole vielä pelannut,Ostan Hitman 3 joskus tulevaisuudessa itelle.

Nostoja