Hitman 3:n ja No Man’s Skyn virtuaalitodellisuuspelaaminen edellyttää erityisjärjestelyjä PlayStation 5:llä.

Molemmat pelit sisältävät tuen PSVR-virtuaalitodellisuuslaitteistolle PS4-versioissa, mutta eivät PS5-versioissa. Näin ollen Hitman 3:n ja No Man’s Skyn PSVR-pelaaminen PS5:llä edellyttää pelien PS4-version käyttämistä. Tiettävästi taustalla on PSVR:n tuki PS5:llä taaksepäinyhteensopivana laitteena, joka ei kuitenkaan toimi suoraan PS5-pelien kanssa. Sonyn UploadVR-julkaisulle antaman lausunnon mukaan yhtiö ei ole julkistanut toistaiseksi PSVR-yhteensopivia PS5-nimikkeitä.

Sekä Hitman 3:n että No Man’s Skyn PS4-versioiden ostajat saavat käyttöönsä ilman lisämaksua myös PS5-version, mutta toistaiseksi eri versioiden välisestä yhteensopivuudesta ei ole tarkkaa tietoa. Sony tai julkaisijat eivät ole kertoneet, onko pelaajien esimerkiksi asennettava peleistä kaksi erillistä versiota PSVR-käyttöä varten tai ovatko pelitallennukset jaettavissa PS4- ja PS5-versioiden välillä.

Nykyisen PlayStation VR:n hyödyntäminen PlayStation 5:llä vaatii erillisen adapterin laitetta varten. Sellaista voi pyytää ilmaiseksi Sonylta oman PlayStation VR -visiirin sarjanumeroa vastaan.

Lähde: UploadVR

Lisää luettavaa