Hitman-beta PlayStation Plus -tilaajille ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Hitman-beta PlayStation Plus -tilaajille ensi viikolla

25.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Hitman-beta PlayStation Plus -tilaajille ensi viikolla

Square Enix on paljastanut laajentavansa aiemmin vain Hitmanin ennakkotilaajille avattua betatestiä.

Ensi kuussa saapuvan Hitmanin betatestiin pääsevät ensi viikon lopulla kaikki PlayStation Plus -jäsenet. PS Plus -jäsenille avattava betatesti on sama kuin aikaisemmin tässä kuussa ennakkotilaajille tarjottu Hitman-katsaus. Testi on saatavilla ensi perjantaista alkaen, ja se on pelattavissa vain kyseisen viikonlopun ajan.

Varsinaisen Hitman-pelin pariinkin päästään jo lähiaikoina. Hitmanin ensimmäiset tehtävät julkaistaan 11. maaliskuuta pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Häämöttävään julkaisuun voi alkaa jo valmistautua vaikkapa kehittäjä IO Interactiven uudella Hitman-trailerilla:

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

Peli ei kiinnosta mutta beta menee silti testiin koska miksi ei?

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Kiva yllätys. Menee testiin. :)

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Evk, edellinenki pelaamatta

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tulikin eilen selailtua pitkästä aikaa Storea ja huomasin tuon siellä. Ei sieltä mitään betaa tietenkään vielä ladata pysty mutta toki voi jo ennakkoon ostaa joko sitä puolikasta tai täyttä - oikeasti vielä vajaata - peliä.

Testiin menee jos saa raivattua tilaa kovalevyltä. Varsinaisen pelin ostan sitten kokonaisena levyllä, mikäli osoittautuu ostamisen arvoiseksi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Digital Foundryn analyysien perusteella pelaamatta paskaa. Peli pyörii päin vituraa vaikka ei edes näytä miltään ja muutenkin boikotoin tätä tämän pelin bisnesmallia, joten odotellaan sitä koko pelin julkaisua, jos enää sillon kiinnostaa sitäkään vähää.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

On kyllä naurettavia nuo "ennakkotilaa niin pääset betatestaamaan" edut. Joka pelistähän tuntuu tulevan avoin beta myöhemmin. Ei kyllä varmaan jaksa pistää edes lataukseen(eri asia jos olisi demo niin voisi ottaa talteen), kun kumminkin hommaan pelin vasta levyllä kokonaisena. Toivotaan ettei kovin moni ääliö tule tätä osissa ostamaan, niin tälläinen toiminta ei tule yleistymään.