IO Interactive on paljastanut, mitä se on suunnitellut seuraavaksi viimeisimmälle Hitman-pelilleen. Marraskuun 7. päivä se alkaa myydä Hitman: Game of the Year Editionia, joka ei pelkästään kokoa yhteen siihen jo tähän mennessä julkaistua sisältöä, vaan tarjolle saadaan myös uusia kokemuksia.

Suurimpia Game of the Year Editionin lisiä edustaa uusi Patient Zero -minikampanja, jossa Agentti 47 palaa neljän tehtävän muodossa estämään vaarallisen viruksen leviämisen. Uusi kampanja käyttää hyödyksi pelistä jo aiemmin tuttuja karttoja, mutta kyhää ne siinä määrin uusiksi, että tarjolla on niin uusia murhamahdollisuuksia, mekaniikkoja, hahmoja, haasteita kuin tekoälykäytänteitäkin.

Paluun tekevät kartat ovat Bangkok, Sapienza, Colorado ja Hokkaido.

Muita Game of the Year Editionin uudistuksia ovat klovni-, korppi- ja cowboy-asusteet, jotka kukin saavat myös oman aseensa ja uuden Escalation-tehtävänsä. Ilmaisella päivityksellä peliin tuodaan myös hienovaraisempia lisiä, kuten uusi Contract-ominaisuuksia, tuore käyttöliittymä, graafisia ehostuksia ja bugikorjauksia.

Mikäli Hitmanin ensimmäisen kauden ajastettuja Elusive Target -tehtäviä sattui myös missaamaan, alkaa IO uudelleenaktivoida niitä taas marraskuussa. Pelaajat eivät voi vieläkään kokeilla uudelleen jo suorittamiaan tai missaamiaan Elusive-haasteita, vaan uudelleenaktivoinnin pointtina on nimenomaan tarjota uusi mahdollisuus pelata tehtäviä, joita nämä eivät ole ollenkaan aiemmin päässeet kokeilemaan.

Uusille Hitman-pelaajille Game of the Year Editionia kaupitellaan noin 60 eurolla. Pelin jo omistavat voivat päästä uuteen maksulliseen sisältöön käsiksi noin 20 euron lisärillä.

Lähde: Hitman (kotisivu)

Lisää luettavaa