Erikoislaatuinen Hitman-peli Hitman GO ensi viikolla PlayStationeille ja Steamiin

Mobiililaitteilla kehuja kerännyt Hitman GO saadaan ensi viikolla niin Vitalle, PlayStation 4:lle kuin Steamiinkin.

15.2.2016 20:02

Steam- ja PlayStation-pelaajat ovat pääsemässä ensi viikolla käsiksi aiemmin pääasiallisesti vain mobiililaitteille saatavilla olleeseen Hitman GO -pulmapeliin. Helmikuun 23. ja 24. päivä peli on saavuttamassa niin PlayStation 4:n, Vitan kuin myös Steaminkin kustantaen sellaiset kahdeksan euroa.

Uusilla alustoilla Hitman GO on saanut lisänimen Definitive Edition, minkä on määrä kuvastaa hieman sen sisältötarjontaa. Heti oletuksena pelin uusin versio pakkaa sisäänsä kaikki alkuperäiseen Hitman GO -peliin tähän mennessä julkaistun pulmasisällön, jota on myös paranneltu kepeästi sekä pelillisesti että visuaalisesti. Lisäksi mukaan Definitive Editioniin on ujutettu myös tuki alustojen omille saavutuksille.

Minkäänlaisia mobiililaitteilta tuttuja mikromaksuja Hitman GO: Definitive Edition ei tule julkaisija Square Enixin mukaan sisältämään. PlayStationeilla Hitman GO on lisäksi cross-buy-nimike, eli ostamalla sen PlayStation-alustoista toiselle saa sen samalla ilman lisäveloitusta myös toiselle.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa