Hitman kääntyy ilmaispeliksi Hitman: Sniper -murhateoksella / Uutiset / pelaaja.fi

Hitman kääntyy ilmaispeliksi Hitman: Sniper -murhateoksella

5.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Hyvän vastaanoton saaneen Hitman Go -pulmastrategiapelin siivittämänä agentti 47 on saamassa pian jo toisen mobiiliseikkailunsa. Square Enix Montrealin toimesta kehitteillä on nyt Hitman: Sniper, joka tällä kertaa tarjoaa salamurhapelattavaa ilmaiseksi.

Hitman: Sniper on eräänlainen henkinen perijä Hitman Absolutionin ohessa aikoinaan jaetulle Hitman: Sniper Challenge -pienpelille. Sniperissa pelaajat löytävät itsensä tarkkuuskivääriä hallitsevana ampujana tarkoituksenaan suorittaa erilaisia tarkka-ammuntatehtäviä mahdollisimman hienovaraisesti.

Square Enix Montrealin mukaan pelin tehtävät on suunniteltu pelattavaksi läpi useaan otteeseen. Tehtävien on tarkoitus tarjota useita erilaisia tapoja lähestyä tarvittavia tavoitteita, minkä lisäksi niissä on mukana myös kilpailullinen puoli pelaajien päästessä vertailemaan suorituksia keskenään toistensa kanssa.

Kuten Hitman Go'n kanssa, pitäisi myös Hitman: Sniperin olla peli, joka on suunniteltu nimenomaan mobiililaitteita ja kosketusnäyttöjä silmällä pitäen.

Ilmaisuutensa myötä Sniper on varustettu muutamilla sovelluksen sisäisillä maksuilla. Kaikkeen sisältöön pitäisi pelissä päästä käsiksi kuitenkin ilmaiseksi.

Hitman: Sniper on tarkoitus julkaista vielä tänä vuonna. Hitman Go -faneilla ei myöskään ole syytä hätään, sillä Sniperin ohella Square Enix Montreal työskentelee parhaillaan myös uusien Go-pulmakenttien parissa.

Lähde: Hitman.com

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus

Hitman: Sniperin olla peli, joka on [b]suunniteltu nimenomaan mobiililaitteita ja kosketusnäyttöjä silmällä pitäen[/b].

Lainaus

Ilmaisuutensa myötä Sniper on varustettu muutamilla[b] sovelluksen sisäisillä maksuilla[/b].

Se siitä sitten.

Käyttäjän xtpro kuva
xtpro
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Se siitä sitten.

Hah, tää on kyllä mahtavaa lukea näitä kommentteja nyt kun itse kehittää peliä mobiilialustalle. Kerro ihmeessä itse parempi systeemi tämän hetkiselle F2P liiketoimintamallille. Mielelläni kuulen uusia ideoita kuinka kustantaisin kulut ja tuurilla tekisin jopa jotain voittoakin oman mobiilipelini kohdalla, jota kehitän tiimini kanssa :) Eihän tähän mietikään ratkaisua muuta kuin kaikki maailman muutkin mobiilipelien kehittäjät tällä hetkellä.

Nostoja