Hitman ottaa kevyesti etäisyyttä verkkopainotteisuudesta tuoreella päivityksellään

Hitman on päivittynyt jälleen ja nyt muutamilla ehostuksilla. Varsinkin sen offline-tilan pitäisi nyt olla hieman monipuolisempi.

28.11.2016 22:57

IO Interactive on päästänyt vapauteen jälleen yhden uuden Hitman-päivityksen. Sen lataamalla peliin saadaan jälleen tietysti joukko korjauksia ja muutamia käytettävyysmuutoksia, mutta yhtälailla myös pelin offline-puolta on samalla hieman paranneltu.

Aiemmin Hitmanin pelaaminen ilman verkkoyhteyttä on ollut hyvin rajattua, sillä sekä uusien varusteiden avaaminen että niiden käyttäminen ei ole ollut mahdollista offline-muodossa. Nyt päivityksen myötä kaikki pelaajan pelaamalla avattavat edut tallennetaan myös näiden offline-profiiliin, eli ne ovat käytössä myös ilman verkkoyhteyden käyttöä. Uusien varusteiden avaaminen vaatii edelleen kuitenkin verkossa olemista.

Kehittäjät on perustelleet Hitmanin verkkopainotteisuutta pelin jatkuvasti päivittyvällä luonteella. Aina ajoittain se saa esimerkiksi vain kertaalleen ja rajoitetun aikaa koettavissa olevia Elusive Target -tehtäviä, joissa tapahtuvan edistyksen oikeanlaisen tallentumisen Hitman varmistaa verkkokytköksillään.

Kokonaisuudessaan päivityksen tarjontaan voi tutustua Hitmanin kotisivujen kautta. Pc:llä päivitykselle kertyy kokoa 2,1 gigatavua, PS4:llä 2,4 ja Xbox Onella varsin mojovat 13,6. Enää tänä vuonna peli ei ole saamassa uusia pelialueita, mutta sen laajenemisen on määrä jatkua esimerkiksi juuri edellä mainituilla Elusive Target -tehtävillä. Levyllisessä kuosissa peli saapuu kauppoihin varustettuna kaikilla kuudella episodillaan 31. tammikuuta.

Lisää luettavaa