Hitman testiin tällä viikolla - betatraileri antaa esimakua tulevasta / Uutiset / pelaaja.fi

Hitman testiin tällä viikolla - betatraileri antaa esimakua tulevasta

9.02.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Uusi Hitman testiin tällä viikolla - betatraileri antaa esimakua tulevasta

Ensi kuussa virallisesti julkaistava IO Interactiven uusi Hitman-peli saadaan pelaajien käsiin jo tällä viikolla.

Tarkalleen ottaen peliin pääsevät käsiksi tällä viikolla pelin PS4-version ennakkotilaajat, jotka pelata Hitmanin betaversiota 12. helmikuuta alkaen. Pc-version ennakkotilaajille Hitmanin betatesti saapuu viikkoa myöhemmin. Nähtävästi Xbox One -version ennakkotilaajat joutuvat odottamaan pelin virallista julkaisupäivää, sillä Xbox Onen Hitmanin betatestiä ei toistaiseksi ole päivätty.

Betaversiossa pelaajat pääsevät testaamaan Hitmanin ensimmäistä tehtävää, joka sijoittuu pelisarjasta tutun ICA-organisaation harjoituskeskukseen. Hitman julkaistaan virallisesti 11. maaliskuuta, vaikka valtaosa pelin sisällöstä ilmestyykin tipoittain loppuvuoden aikana.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Vaikuttaa hyvältä. Harmittaa vaan ku julkaistaan episodeina. Tulee varmaan ostettua sitten loppuvuodesta ku koko paketti on kasassa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Uskon ja toivon kyllä, että peli on vähintäänkin hyvä eli pelattava, mutta eikö tällaiset betat olisi hyvä jakaa muillekin asti niin voisi kirvoittaa vaikkapa ostohaluja? Ne, jotka tilaavat pelin, saavat testata kun nimenomaan mieluusti ensin testaisi, että kannattaako tilata. En ennakkotilaa, tilaa tai osta osina tätä. Ostan sitten joskus kokonaisena pakettina joko alennuksista tai jopa täyteen hintaan mikäli on sen arvoinen.

Nostoja