Hitmanilta mallia ottava Lara Croft GO ja Kingdom Hearts: Unchained χ tekevät tuloaan / Uutiset / pelaaja.fi

Hitmanilta mallia ottava Lara Croft GO ja Kingdom Hearts: Unchained χ tekevät tuloaan

19.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Square Enix jatkaa nimekkäiden pelisarjojensa muovaamista mobiilikokemuksiksi. E3-messuilla yhtiö on vahvistanut, että myöhemmin tänä vuonna lännessä tableteille ja kännyköille koettavaksi saadaan Lara Croft GO ja Kingdom Hearts: Unchained χ.

Lara Croft GO on Square Enixin montrealissa sijaitsevan mobiilistudion käsialaa ja se nimensä mukaisesti on eräänlainen henkinen seuraaja viime vuonna nähdylle Hitman GO -pelille. Hitman GO'n tapaan kyseessä on siis vuoropohjaisuuteen luottava pulmapeli, mitä nyt salamurhaamisen sijaan peli keskittyy sisällöllisesti tällä kertaa tietysti hautojen ryöstämiseen.

Kingdom Hearts: Unchained χ on sen sijaan japanilaisen Kingdom Hearts χ-selainpelin pohjalta tuotettu kevyt Kingdom Hearts -pelikokemus. Ilmaiseksi pelattava peli päästää luomaan oman keyblade-sankarinsa, jota ohjastetaan sitten läpi useiden ja taas useiden taistelujen korttipohjaista taistelujärjestelmää hyödyntäen. Jonkinlaisia tarinapalasia tulevaan Kingdom Hearts III:een liittyen on siihen ilmeisesti myös piilotettu.

Länsimaisen julkaisunsa osalta Kingdom Hearts Unchained χ on toistaiseksi tosin julkistettu nimenomaan vain Pohjois-Amerikkaan, kun taas muiden alueiden tilanteesta Square Enix on aikeissa kertoa lisää myöhemmin. Olisi kuitenkin outoa, jos peliä ei saataisi koskaan Eurooppaan asti.

Lähde: Square Enix Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Kingdom Hearts: Unchained X häiritsee ainakin itseä sillä, että ei näytä edes mobiilipeliltä, vaan joltain aivan järkyttävän pienellä budjetilla flashilla tehdyltä facebook peliltä. Hitman GO ja Lara Croft GO sentään tuntuvat pitävän hyvin miellyttävän näköisen ulkoasun.