Hitmanilta mallia ottava Lara Croft GO ja Kingdom Hearts: Unchained χ tekevät tuloaan

Hitman GO saa henkisen seuraajan tällä kertaa Tomb Raider -sarjaan pohjautuvasta Lara Croft GO'sta. Samalla myös Kingdom Hearts: Unchained χ kääntyy englanniksi.

18.6.2015 21:45

Square Enix jatkaa nimekkäiden pelisarjojensa muovaamista mobiilikokemuksiksi. E3-messuilla yhtiö on vahvistanut, että myöhemmin tänä vuonna lännessä tableteille ja kännyköille koettavaksi saadaan Lara Croft GO ja Kingdom Hearts: Unchained χ.

Lara Croft GO on Square Enixin montrealissa sijaitsevan mobiilistudion käsialaa ja se nimensä mukaisesti on eräänlainen henkinen seuraaja viime vuonna nähdylle Hitman GO -pelille. Hitman GO’n tapaan kyseessä on siis vuoropohjaisuuteen luottava pulmapeli, mitä nyt salamurhaamisen sijaan peli keskittyy sisällöllisesti tällä kertaa tietysti hautojen ryöstämiseen.

Kingdom Hearts: Unchained χ on sen sijaan japanilaisen Kingdom Hearts χ-selainpelin pohjalta tuotettu kevyt Kingdom Hearts -pelikokemus. Ilmaiseksi pelattava peli päästää luomaan oman keyblade-sankarinsa, jota ohjastetaan sitten läpi useiden ja taas useiden taistelujen korttipohjaista taistelujärjestelmää hyödyntäen. Jonkinlaisia tarinapalasia tulevaan Kingdom Hearts III:een liittyen on siihen ilmeisesti myös piilotettu.

Länsimaisen julkaisunsa osalta Kingdom Hearts Unchained χ on toistaiseksi tosin julkistettu nimenomaan vain Pohjois-Amerikkaan, kun taas muiden alueiden tilanteesta Square Enix on aikeissa kertoa lisää myöhemmin. Olisi kuitenkin outoa, jos peliä ei saataisi koskaan Eurooppaan asti.

Lähde: Square Enix Blog

Lisää luettavaa