Hitmanin seikkailut ovat kaksin verroin kuumottavampia tosielämässä – katso video

Hitmanin ohjastaminen ei olekaan yhtäkkiä aivan yhtä hauskaa, kun kyseessä on totinen tosi.

12.3.2016 11:48

Kylmähermoisten hupina tunnettu Hitman muuttuu kertaheitolla kuumottavammaksi, kun kyseessä on totinen tosi.

Palkkamurhaajan arkea on päässyt kokemaan kunnioitettava rivistö pelialan YouTube-kasvoja, jotka ottivat taannoin osaa Hitman-kehittäjä Io Interactiven tosielämän pelivisioon. Projektia esittelevällä tuoreella videolla ”pelaajat” istutetaan pieneen huoneeseen puhelinyhteyden päähän oikean elämän Agentti 47:stä, ja heidän tehtävänään on ohjata tämä määränpäähänsä äänikomennoin rakennusten pohjapiirrustuksia tutkien. Tosielämän agenttia vaanivat täsmälleen samat vaarat kuin pelissäkin, ja videolla nähdään niin valepukuja kuin kylmäverisiä murhiakin.

Projektin teknisestä toteutuksesta vastasi tälläkin kertaa pikkuinen elokuvaporukka Realm Pictures, jonka kätten jälkeä ihmeteltiin pelaajapiireissä viimeksi viime kesänä. Tuolloin remmi järjesti pahaa-aavistamattomille videochattailijoille pahanlaatuisen sätkyn jallittamalla heidät mukaan samaan tapaan toteutettuun tosielämän räiskintäpeliin.

Tiivistunnelmaisen koosteen Hitman-projektin parhaista hetkistä voi katsastaa alta. Oheen on liitetty myös Realm Studiosin lyhytdokumentti videon toteutuksesta.

Lähde: Polygon, Kotaku

Lisää luettavaa