Hittipeli Fall Guysin tekijä siirtyy Epic Gamesin omistukseen / Uutiset / pelaaja.fi

Hittipeli Fall Guysin tekijä siirtyy Epic Gamesin omistukseen

2.03.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Fall Guys, Mediatonic, epic games, Tonic Games Group, Irregular Corporation, Fortitude Games

Fall Guys: Ultimate Knockoutin tehnyt brittikehittäjä Mediatonic on siirtynyt Epic Gamesin omistukseen.

Epic ilmoitti näin tiistaina hankkineensa Mediatonicin emoyhtiönä toimivan Tonic Games Groupin, minkä myötä se nappaa omistukseensa myös pelistudio Fortitude Gamesin sekä indiejulkaisija Irregular Corporationin. Irregularin tarjontaan ovat kuuluneet muun muassa Mars Horizon ja PC Building Simulator.

Hintaa kaupoille ei ole kerrottu.

– Koemme Epicin kanssa, että olemme löytäneet kodin, joka on tehty meitä varten. Jaamme tehtävän rakentaa ja tukea pelejä, joilla on positiivinen ja voimaannuttuva vaikutus, ja jotka kestävät aikaa. Emme voisi olla enempää innoissamme voimiemme yhdistämisestä, Tonic Games Groupin perustajajäsen ja toimitusjohtaja Dave Bailey kertoo.

Mediatonicilla luvataan, ettei kauppa vaikuta Fall Guysin pelattavuuteen ja että suunnitelmat tukea niin pelin Steam- kuin konsoliversioita ovat yhä olemassa. Uusina asioina kehittäjien tarkoituksena olisi silmäillä seuraavaksi Fortnitessa ja Rocket Leaguessa nähtyjä alustojen välisen moninpelaamisen kaltaisia ominaisuuksia ja esitellä niitä osaksi Fall Guysia.

Fall Guysin julkaisijana on toiminut Devolver Digital.

Mediatonic on tunnettu aiemmin myös sellaisista peleistä kuin Murder by Numbers, Foul Play, Gears Pop ja Hatoful Boyfriend -uusioversio. Fall Guysin kehitystiimin kerrottiin olleen ennen pelin huimaa menestystä 35 hengen kokoinen. Nykyisin määrä on yli 150.

Lähde: Epic Games, Mediatonic

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja