Hittipeli Fallout Shelterin Android-versio sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Hittipeli Fallout Shelterin Android-versio sai julkaisupäivän

24.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Mobiililaitteille suunniteltu Fallout-simulaatiopeli Fallout Shelter on saanut julkaisupäivän nyt myös Android-versionsa osalta. Julkaisija Bethesda on lupaillut, että peli saadaan Google Play -kauppapaikalle 13. elokuuta ja tietysti jälleen ilmaiseksi ladattavassa muodossa.

Android-version saapuessa Fallout Shelteriin julkaistaan samalla myös kepeä sisältöpäivitys. Sen myötä pelaajia alkavat vaanimaan pelissä niin sekä deathclaw- että myös molerat-infestaatiot, minkä ohella pelissä voi alkaa saada käyttöönsä Mr. Handy -robotin, joka voi avittaa puolustustoimissa ja resurssien keruussa niin turvaholvin sisällä kuin ulkopuolellakin.

Applen iOS-laitteille Fallout Shelter on ollut saataville kesäkuusta lähtien. Vaikka kyseessä on ollut alusta alkaen ilmaispeli, on pelin raportoitu takoneen jo sen parin ensimmäisen viikon aikana yli viisi miljoonaa dollaria.

Lähde: Bethesda Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Muistutus laitettu samaan aikaan alkavan rautakuurin kans.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Muistutus laitettu samaan aikaan alkavan rautakuurin kans.

Mitä helvettiä?

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä DuskTillDawn

Lainaus käyttäjältä onnistunytMuistutus laitettu samaan aikaan alkavan rautakuurin kans.

Mitä helvettiä?

Tahallaan heitin, sorry. Täytyy syödä rautatabletteja verenluovutuksen jälkeen, että sais joskus täyteen sen 100 luovutusta, jonka kunniaksi SPR järjestää juhlat. Elämässä pitää olla tavoitteita. Oikeita ja virtuaalisia (Platinum.)