Hittipeli Fallout Shelterin Android-versio sai julkaisupäivän

Fallout Shelter saadaan Android-laitteille vielä tosiaan elokuussa. Pelin Android-versiolle on vahvistettu nimittäin nyt virallinen julkaisupäivä.

25.7.2015 00:07

Mobiililaitteille suunniteltu Fallout-simulaatiopeli Fallout Shelter on saanut julkaisupäivän nyt myös Android-versionsa osalta. Julkaisija Bethesda on lupaillut, että peli saadaan Google Play -kauppapaikalle 13. elokuuta ja tietysti jälleen ilmaiseksi ladattavassa muodossa.

Android-version saapuessa Fallout Shelteriin julkaistaan samalla myös kepeä sisältöpäivitys. Sen myötä pelaajia alkavat vaanimaan pelissä niin sekä deathclaw- että myös molerat-infestaatiot, minkä ohella pelissä voi alkaa saada käyttöönsä Mr. Handy -robotin, joka voi avittaa puolustustoimissa ja resurssien keruussa niin turvaholvin sisällä kuin ulkopuolellakin.

Applen iOS-laitteille Fallout Shelter on ollut saataville kesäkuusta lähtien. Vaikka kyseessä on ollut alusta alkaen ilmaispeli, on pelin raportoitu takoneen jo sen parin ensimmäisen viikon aikana yli viisi miljoonaa dollaria.

Lähde: Bethesda Blog

Lisää luettavaa