Hogwarts Legacystä paljastettiin uusi pelikuvakohtaus: Hevoskotka on joutunut kiipeliin / Uutiset / pelaaja.fi

Hogwarts Legacystä paljastettiin uusi pelikuvakohtaus: Hevoskotka on joutunut kiipeliin

6.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0
Hogwarts Legacystä paljastettiin uusi pelikuvakohtaus: Hevoskotka on joutunut kiipeliin

Hogwarts Legacy -velhoseikkailusta on julkaistu aivan uusi pelikuvakohtaus. Siinä kaksi Tylypahkan oppilasta kauhistelee piilostaan kuinka tuntemattomat velhot ampuvat hevoskotkaa punaisilla tainnutusloitsuilla.

Kohtaus julkaistiin osana Autodesk Vision Series -esitelmää, jossa pelialan tekijät esittelevät uutuuspelien eri toteutusaspekteja virtuaalisten paneelien välityksellä. Video on kestoltaan noin 40 sekunnin mittainen ja tuo nähtäville ennennäkemätöntä pelikuvaa tulevasta nimikkeestä.

Vaikka lyhyt kohtaus ei paljastakaan Hogwarts Legacyn laajemmasta tarinasta juuri mitään, se esittelee kuitenkin hyvin pelin tunnelmaa. Siinä on vaaran tuntua ja se vetoaa oitis vahvasti katsojiensa tunnepuoleen. 

Tulevassa rpg-velhoseikkailussa pelaajat pääsevät luomaan itselleen aivan oman taikahahmon ja edustamaan omaa Tylypahkan noitien ja velhojen koulun tupaansa. Pelin tarina sijoittuu 1800-luvulle eikä näin ollen siis seuraa mitään alkuperäiskirjallisuuden valmista juonikaarta.

Hogwarts Legacy ei ole vielä saanut virallista julkaisupäivää, mutta lähteiden uusimmat tiedot viittaisivat siihen, että sen julkaisu saattaisi ajoittua joulukuun alkuun. Taikaseikkailuun päästään lähtemään PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Xbox Series -konsoleilla, Nintendo Switchillä sekä pc:llä.

Lähde: IGN, Gamerant

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.