Hollow Knightin yllätysjulkaisu, Dragon Ball FighterZ ja muuta – tässä Nintendon pikaisempia E3-julkistuksia

Nintendon uuteen Direct-lähetykseen mahtui mukaan muutamia pienempiä mutta silti huomiorvoisempiakin paljastuksia.

12.6.2018 18:06

Nintendo teki joukon pienempiä ja pikaisia Switch-julkistuksia E3-messujen yhteydessä järjestetyssä Direct-verkkolähetyksessään.

Tarjolla oli varsinkin positiivisia uutisia Hollow Knightista kiinnostuneille. Pc:llä jo hurmannut kaksiulotteinen toimintaseikkailu on nimittäin ilmestymässä Switchille vielä tämän päivän aikana. Siihen on valmiiksi myös ujutettu mukaan kaikki pelin pc-versioon tähän asti päivityksillä julkaistu sisältö.

Muina pienempinä vahvistuksina Nintendo kertoi Directissa, että kolikkopelinä aiemmin hurmannut Killer Queen on ilmestymässä Switchille tänä vuonna yhdessä pc-version kanssa. Alkuvuodesta jo Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja pc:llä hurmannut Dragon Ball Fighter Z on sekin saamassa Switch-käännöksen loppuvuoden aikana.

Switchille jo tovin aikaa odotellusta Octopath Traveller -roolipelistä on myös tarjolla nyt uusi traileri. Kenties huomattavampana uutisena Nintendo kertoi samalla, että Octopathista julkaistaan 14. kesäkuuta eShopissa myös uusi demoversio. Varsinainen pääpeli ilmestyy 13. heinäkuuta.

Lisää luettavaa