God of War Ragnarök on yksi vuoden odotetuimmista pelinimikkeistä. Nyt sen julkaisua ovat lähteneet promoamaan myös tunnetut Hollywood-tähdet Ben Stiller ja John Travolta sekä urheilija-näyttelijä LeBron James yhdessä lastensa kanssa.

Hauskalla sketsivideolla Stiller on vetänyt ylleen jumalia jahtaavan Kratosin asun. Hänen kasvonsa on myös maalattu hahmolle tuttuun tyyliin. Hän johtaa ryhmäterapiaistuntoa, johon Travolta ja James ovat saapuneet löytääkseen uusia keinoja lähentyä jälkikasvunsa kanssa.

Leviathan-kirves on yksi Stillerin suosituksista tavoitteen saavuttamiseen. Myös kratosmaisesti pukeutumisen pitäisi auttaa hahmon energioiden kanavoimisessa arkeen.

Tähdet kertovat nauttineensa mainoksen kuvauksista kovasti. He pääsivät pitämään hauskaa yhdessä, improvisoimaan ja viettämään myös aikaa lastensa kanssa hieman tavanomaisesta poikkeavissa merkeissä. James kertoo lisäksi löytävänsä Kratoksesta paljon samaistuttavaa: itsevarmasta ulkokuoresta huolimatta vanhemmuus on jatkuvaa sopeutumista sekä uuden opettelua.

Edellinen pohjoismaalaisiin jumalhahmoihin syventyvä God of War -peli julkaistiin vuonna 2018. Ragnarök jatkaa saman mytologian parissa saapuen PlayStation 4 ja 5 -konsoleille keskiviikkona 9. marraskuuta – odotusta ei ole siis enää kovinkaan kauaa jäljellä.

Lähde: Entertainment Weekly

 

Lisää luettavaa