Hölmö vuoto vihjaa: Shadow of the Tomb Raider saattaa olla Lara Croftin seuraava seikkailu

Seuraava Tomb Raider -sarjan osa saattaa kantaa nimeä Shadow of the Tomb Raider, mikäli jälleen yhtä höveliä vuototapausta on uskominen.

1.11.2016 12:11

Lara Croftin seuraava seikkailu saattaa kantaa nimeä Shadow of the Tomb Raider. Potentiaalinen nimi tuli julkisuuteen nyt alkuviikosta hieman erikoisella tavalla, sillä Reddit-käyttäjä Tripleh280 kertoo nähneensä sen vilaukselta montrealialaisessa metrossa erään matkustajista työstettyä läppärillään peliä mahdollisesti käsittelevää presentaatiota.

Tapaus ei ole olisi noin muuten uutisoinnin arvoinen, mutta myös peliblogi Kotaku kertoo kuulleensa lähteeltään vastaavasta nimestä. Kotakun mukaan uuden pelin keskeinen kehittäjä olisi tällä kertaa vieläpä myös viimeisimmistä Deus Ex -peleistä ja uudesta Thiefista tuttu Eidos Montreal, mikä voisi selittää, miksi nimi on bongattu nimenomaan Montrealissa.

Muistaa toki sopii, että siinä missä edellinen Tomb Raider -seikkailu Rise of the Tomb Raider oli ensisijaisesti Kaliforniassa sijaitsevan Crystal Dynamicsin käsialaa, tuki Eidos Montreal myös tuolloinkin jo kyseisen pelin kehitystä. Kotakun kuulemista huhuista huolimatta Crystal Dynamics voi siis vielä hyvinkin olla edelleen vahvasti mukana Lara Croftin elämässä. Vasta aiemmin loppukesästä studio nimenomaan hankki Tomb Raider -sarjalle peräti uuden ohjaajan Dead Space -konkari Ian Milhamista.

Mikäli Shadow of the Tomb Raider -niminen peli olisi parhaillaan tosiaan kehitteillä, ei kyseessä olisi ensimmäinen kerta, kun julkistamattomasta pelistä on lipsahtanut tietoja julkisella paikalla. Assassin’s Creed IV:stä vuoti aikoinaan ilmoille tietoja vastaavalla tavalla, tosin metron sijasta bongaus tehtiin tuolloin lentokoneessa.

Lähde: Kotaku, Reddit

Lisää luettavaa