Homeworld 3 paljastui vuosien odotuksen jälkeen / Uutiset / pelaaja.fi

Homeworld 3 paljastui vuosien odotuksen jälkeen

31.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Avaruusstrategiapeli Homeworld 3 on työn alla, sarjan nykyisin omistava Gearbox on vahvistanut. Kehitysvastuussa projektissa on sarjan veteraaneista koostuva kanadalaiskehittäjä Blackbird Interactive, joka vastasi aiemmin vuonna 2016 jo Homeworld-esiosa Deserts of Kharakin työstöstä.

Varsinaista kolmososaa on odotettu 20-vuotiaaseen sarjaan jo pidempi tovi, sillä Homeworld 2:n debyytistä on siitäkin jo vierähtänyt kohta 16 vuotta. Odotusta on yhä kyllä luvassa siinä mielessä, että Homeworld 3 elää toistaiseksi vasta esituotantovaihettaan. Lopputuloksesta luvataan kuitenkin Homeworldin juurille palaavaa osaa, joka jatkaa niin tuttua tarinaa kuin myös tarjoaa kolmiulotteisia taisteluja klassisilla reaaliaikastrategiapelien elementeillä.

Jo ennakkoon peliä on mahdollista tukea Fig-joukkorahoituspalvelun kautta, joskin Gearbox ja Blackbirds toteavat, että pelillä on jo vakaa rahoitus takanaan. Figin voimin faneille onkin tarkoitus tarjota mahdollisuus toimia uutukaisen sijoittajana ja vaikuttaa sitä kautta pelin hahmottumiseen.

Myös Homeworld-mobiilipeli tekee parhaillaan tuloaan. Toistaiseksi työnimellä kulkeva Homeworld Mobile olisi tarkoitus saada pelaajien käsiin vielä piakkoin.

Lähde: Fig

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Vähän epäilen että massat jättää väliin kun pienin hinta on 50$

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Mjooh täyden pelin hinta tietämättä mitä kuraa sieltä tulee. Pitää olla aika fani ottaen huomioon ettei aikaisemmat pelit olleet edes mitään mieleenpainuvan hyviä.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Ei viddu. Pelillä on rahoitus, mutta vielä kinutaan rahaa joukkorahoituksen kautta? Saat äänesi kuuluviin ja pääset osallistumaan kehitykseen. Niin vissiin. Kyllä on pokkaa.

Nostoja