Homeworld 3 paljastui vuosien odotuksen jälkeen

Homeworld 3 on viimein tapahtumassa.

31.8.2019 12:03

Avaruusstrategiapeli Homeworld 3 on työn alla, sarjan nykyisin omistava Gearbox on vahvistanut. Kehitysvastuussa projektissa on sarjan veteraaneista koostuva kanadalaiskehittäjä Blackbird Interactive, joka vastasi aiemmin vuonna 2016 jo Homeworld-esiosa Deserts of Kharakin työstöstä.

Varsinaista kolmososaa on odotettu 20-vuotiaaseen sarjaan jo pidempi tovi, sillä Homeworld 2:n debyytistä on siitäkin jo vierähtänyt kohta 16 vuotta. Odotusta on yhä kyllä luvassa siinä mielessä, että Homeworld 3 elää toistaiseksi vasta esituotantovaihettaan. Lopputuloksesta luvataan kuitenkin Homeworldin juurille palaavaa osaa, joka jatkaa niin tuttua tarinaa kuin myös tarjoaa kolmiulotteisia taisteluja klassisilla reaaliaikastrategiapelien elementeillä.

Jo ennakkoon peliä on mahdollista tukea Fig-joukkorahoituspalvelun kautta, joskin Gearbox ja Blackbirds toteavat, että pelillä on jo vakaa rahoitus takanaan. Figin voimin faneille onkin tarkoitus tarjota mahdollisuus toimia uutukaisen sijoittajana ja vaikuttaa sitä kautta pelin hahmottumiseen.

Myös Homeworld-mobiilipeli tekee parhaillaan tuloaan. Toistaiseksi työnimellä kulkeva Homeworld Mobile olisi tarkoitus saada pelaajien käsiin vielä piakkoin.

Lähde: Fig

Lisää luettavaa