Homeworldin Remastered-versioiden ennakkotilaukset alkoivat / Uutiset / pelaaja.fi

Homeworldin Remastered-versioiden ennakkotilaukset alkoivat

12.05.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Homeworld-avaruusstrategian uusitut versiot ovat nyt ennakkotilattavissa eritysenä keräilyversiona.

Amazon-verkkokaupassa tarjolla oleva Homeworld Remastered Collector's Edition sisältää kaksi alkuperäistä Homeworld-peliä nykyaikaiseen ulkoasuun päivitettynä. Digitaalisten versioiden latauskoodin ohella keräilyversion ostajat saavat jykevän, yli 30-senttiä korkean, käsinmaalatun mallin pelisarjasta tutusta Pride of Hiigara -avaruusaluksesta. USB-liitännästä virtansa ottava malli sisältää ledivalaistuksen, joka elävöittää aluksen moottoreita ja portteja.

Lisäksi keräilyversion ostajat saavat Homeworldin taustatarinaa valottavan kuvituskirjasen sekä pelisarjan teemalla varustetun avaimenperän. Keräilyversio on ennakkotilattavissa sadan dollarin hintaan.

Kehittäjä Gearbox Software ei toistaiseksi ole paljastanut Homeworld Remasteredin julkaisuaikataulua. Amazonin päiväyksen mukaan keräilyversio julkaistaisiin vuodenvaihteessa, mutta pelin kotisivujen mukaan aikataulua ei ole vahvistettu.

Lähde: Amazon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sefriol kuva
Sefriol

Homeworld oli kyllä eeppinen peli. Tuli pelattua kakkosta muutava vuosi takaperin. Varmaan tulen tuon remasteredin ostamaan, mutta uusikin peli kelpaisi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Homeworldista on erittäin hyvät muistot, mutta pelkäänpä että jää tämä väliin, kun ei kerran fyysistä versiota ole tarjolla.

Käyttäjän Provenmental kuva
Provenmental

En ainakaan äkkiseltään nähnyt tuota keräilyversiota muualla kuin USA:n Amazonissa, ja ilmeisesti eivät halua lähettää sitä tänne :( Sinänsä kyllä kiinnostaa tämä remasteroitu versio, eeppinen ja hieno peli oli aikanaan, ja vielähän ensimmäinen osa löytyy hyllystä. Toista osaa minulla ei vielä olekaan, joten sekin olisi yksi syy lisää hommata tämä :)

Käyttäjän frozen kuva
frozen

aivan varmasti tulee homattua kun tulee steamiin