Vitsipeleihin haksahtanut kansa on saanut jälleen uutta palvottavaa.

Talven loistavimmasta hittitrailerista vastaa amerikkalainen indiestudio KinifiGames, jonka tuorein tekele Snow Horse ei jätä ketään kylmäksi. Peliä tähdittää lumilautaileva hevonen, joka viilettää rinteitä alas puolen tonnin painoiseksi eläimeksi hyvinkin ketterästi. Kuten arvata saattaa, pelaajan tehtävänä on kartuttaa pistesaldoa mahdollisimman paljon tekemällä toinen toistaan monimutkaisempia temppuja, mutta pisteillä ei näyttäisi olevan juurikaan tekemistä pelaajan taitotason kanssa.

Vaikka peli itsessään ei vielä tarjoa kovinkaan ihmeellistä nähtävää tai koettavaa, eikä sen beetaversio ole vielä ilmestynyt, uuden trailerin koukuttava, säveltäjänsä mukaan ”J-rock -henkinen” tunnusmusiikki on herättänyt ihailua verkossa. Ilmeisesti pelistäkin kaavaillaan vielä vaikuttavampaa tapausta: esimerkiksi hevosta voi valmiissa tuotoksessa kustomoida mielensä mukaan.

Snow Horse julkaistaan keväämmällä Xbox Onelle ja pc:lle. Menevän trailerin voi katsastaa ohesta, ja sen alle on liitetty kokoversio tunnusjameista väistämätöntä renkutusmaratonia ajatellen.

Lähde: GameSpot

Lisää luettavaa