Horizon Forbidden West esittäytyy viimein PlayStation 5:llä – 14 minuuttia pelikuvaa julki

Tarttumakoukku! Uiskentelua! Toimintaa! Horizon Forbidden Westin perusteita esitellään uudella videolla.

28.5.2021 08:48

Guerrilla Gamesin uutuuspeli Horizon Forbidden Westia voi kummastella nyt ensimmäisellä noin 14 minuutin pituisella pelikuvavideolla.

Pelin PlayStation 5 -versiota esittelevä video käynnistyy lyhyellä jutusteluhetkellä päähenkilö Aloyn ja tämän loukkaantuneen toverihahmon välillä, mistä edetään kuitenkin nopeasti toiminnallisimpiin hetkiin. Näytille tuodaan varsinkin Aloyn erilaisia liikkumismahdollisuuksia, joiden joukkoon mahtuu perinteisen kiipeilyn ohella tarttumakoukun käyttöä, uiskentelua sekä eräänlaisen liitolaitteen hyödyntämistä.

Taistelemisen makuun videolla päästään ensin ihmisvastustajia vastaan, mutta lopulta selvitä täytyy myös isomman koneotuksen kanssa. Aloyn asearsenaali koostu yhä ensisijaisesti tämän erilaisilla nuolilla varustettavasta jousesta sekä keihäästä, jota on tarpeen vaatiessa mahdollista ladata aina vain tehokkaampia hyökkäyksiä ja erikoisefektejä varten. Apunavälineitä nähdään lisäksi vielä koneotuksia hidastavaa mönjää ampuvan ritsan ja savupommien kaltaisia tapauksia.

Horizon Forbidden West on työn alla PlayStation 5.n ohella PlayStation 4:lle. Pelillä ei ole vielä virallista julkaisuajankohtaa, joskin sen on ainakin vielä aiemmin puheltu saapuvan tämän vuoden aikana.

Lisää luettavaa