Horizon Forbidden West suuntaa PS5:lle ensi vuoden aikana – latausruudut ovat "käytännössä" olemattomat / Uutiset / pelaaja.fi

Horizon Forbidden West suuntaa PS5:lle ensi vuoden aikana – latausruudut ovat "käytännössä" olemattomat

17.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6
Horizon Forbidden West, Horizon, Forbidden West, 2021, PS5, PlayStation 5, Guerrilla, Guerrilla games

Sony ja Guerrilla Games ovat avautuneet hippusen enemmän Horizon Forbidden Westista. Pelin ohjaaja Mathijs de Jonge on ottanut pelin viimeisimpänä puheeksi tuoreessa kolmiminuuttisessa videossa, jossa vahvistetaan kehittäjien tavoittelevan peliä PlayStation 5:lle ensi vuoden aikana.

Muuten videossa puheeksi nousee uutukaisen pelimaailma, jonka kerrotaan vievän päähenkilö Aloyn nyt Utahin osavaltion alueelta Tyynellemerelle asti. Näkemään päästään niin laaksoja, aavikoita kuin raunioituneita kaupunkeja, jotka tietysti hyötyvät uuden konsolin tehoista niin yksityiskohdillaan kuin koollaan, eikä latausruutuja nähdä "käytännössä" ollenkaan edes pikamatkustuksen tai tarkastuspisteen lataamisen yhteydessä. Pelin käynnistämisestä luvataan yhtä lailla erittäin nopeaa.

Forbidden Westin viimeviikkoisen trailerin vihjausten mukaisesti jatko-osaan sopii odottaa myös niin uusia kone-eläimiä, heimoja kuin uimaosuuksiakin. Uhkana toimii vuorostaan punertava vitsaus, josta siitäkin saatiin julkistustrailerilla näytteitä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Raissi kuva
Raissi

Kyseinen peli ei siis tule olemaan julkaisussa, pettymys, mutta tätä osasin odottaa.
Toisin sanoen PS5 "launch day" tulee luultavasti olemaan samanlainen kuin aiempienkin konsoleiden, ei mitään järkevää pelattavaa julkaisussa.

EDIT: näemmä uus AC ja godfall saapuu day 1, mutta jääpä nähtäväksi..

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Taitaa tulla merkittävin kehityshyppy pelailuun sitten koko tähän astisen pelihistorian. Vähän kuin ssd tietokoneille mutta potenssiin kymmenen.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

On kyllä ihan tervetullut ominaisuus nuo SSD myötä lyhenevät latausajat. Esimerkiksi Final Fantasy XV ja julkaisussa Bloodbornessa sai tovin odotella latausruuduissa.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

En tykittelisi vielä. Iteku osti sdd hd yhistelmän nii alussa oliki just tosu nopea lataus joissaki peleis mut hidastu parin kuukauden käytön jälkee aika paljo. Eli siis sen näkee sit vasta usean käyttökerran jlk.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus wlizer

En tykittelisi vielä. Iteku osti sdd hd yhistelmän nii alussa oliki just tosu nopea lataus joissaki peleis mut hidastu parin kuukauden käytön jälkee aika paljo. Eli siis sen näkee sit vasta usean käyttökerran jlk.

Paljonko sulla on siellä SSD:llä vapaata tilaa? Ei ole kyllä ollenkaan normaalia.

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

Mahtavan näköinen tuo uusi värikkäämpi tyyli verrattuna ekaan osaan. Ei sillä, että ekassa osassa ei olisi ollut väriä. Nuo vain sointuu paremmin keskenään.