Horizon Forbidden Westiä ei voi päivittää suoraan PS4:ltä PS5:lle – Aloyn jatkoseikkailun ennakkotilaustiedot paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Horizon Forbidden Westiä ei voi päivittää suoraan PS4:ltä PS5:lle – Aloyn jatkoseikkailun ennakkotilaustiedot paljastettiin

3.09.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
4
Horizon Forbidden West, Guerrilla Games, PlayStation

Horizon Forbidden Westin ennakkotilaukset ovat käynnistyneet virallisessa kapasiteetissa sekä PlayStation 4:llä että PlayStation 5:llä. Konsolisukupolvien välistä ilmaista päivitystä ei kuitenkaan ole saatavilla.

Horizon Forbidden Westin perus- tai erikoisversiossa ei ole Sonyn niin sanottua Dual Entitlement -ominaisuutta, jonka ansiosta samasta pelistä saa sekä PS4- että PS5-versiot. Sonyn mukaan laitesukupolvien välistä päivitysmahdollisuutta ei ole myöskään suunnitteilla tällä hetkellä.

Molempien konsolien peliversiot saadakseen on ostettava kalliimpi digitaalinen Deluxe-versio tai monenlaista oheistavaraa sisältävä Collector- tai Regalla-painos. Kaikista saatavilla olevista versioista voi lukea tarkemmin PlayStation Blog -sivulta.

Horizon Forbidden West julkaistaan 18. helmikuuta 2022.

Lähde: PlayStation Support

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samsku kuva
Samsku

Itse jo ennakkovarasin Digital Deluxen xD

Käyttäjän GrumpyOldMan kuva
GrumpyOldMan

Olenkohan ymmärtänyt oikein, ettei noissa Collector/Regalla -paketeissa tule mukana varsinaista pelilevyä? Jos näin on, niin se on kyllä minulle niiden kohdalla ehdoton "deal breaker". Ilmoitetuilla hinnoilla minusta tulisi kyllä fyysisen mediankin kuulua noihin paketteihin.

Pelin Special Edition vaikuttaisi minulle hyvältä ostokselta tyylikkään steelbook-kotelon ja ennen kaikkea sen perinteisen pelilevyn takia.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Sithän tämä tulee ostettua sitten joskus vitoselle 👍🏼

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Ainakin itselle kuullostaa aika huonolta. Kun tosi moni muu kehittäjä lupaa ilmaisen päivityksen, Sony toteaa maksakaa tuplana. Varmaan Sonyn kannattajat näkevät tämänkin positiivisena. Mutta minusta kuullostaa vain rahastukselta ja ahneudelta.

Nostoja