Horizon Zero Dawn kääntyy Netflix-sarjaksi – puikkoihin löytyi tekijä suoratoistopalvelun omalta palkkalistalta / Uutiset / pelaaja.fi

Horizon Zero Dawn kääntyy Netflix-sarjaksi – puikkoihin löytyi tekijä suoratoistopalvelun omalta palkkalistalta

25.08.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
0
Horizon Zero Dawn kääntyy Netflix-sarjaksi – puikkoihin löytyi tekijä suoratoistopalvelun omalta palkkalistalta

Vuonna 2017 julkaistu ja monesti palkittu PlayStation-peli Horizon Zero Dawn on saamassa Netflix-sarjaversion. Adaptaation puikkoihin on tarttunut Steve Blackman, joka on luotsannut aiemmin mm. suoratoistojätin The Umbrella Academy -sarjaa.

Tuoreessa haastattelussaan Netflixin kanssa Blackman kertoo HZD:n sopivan mitä mainioimmin hänen projektirepertoaariinsa. Hänelle on tärkeää nostaa tarinankerronan keskiöön hahmoja, jotka elävät enemmän tai vähemmän ympäröivän yhteisönsä reunamilla ja etsiskelevät omaa paikkaansa.

"Tunnen vetoa hahmoihin, jotka ovat maanläheisiä ja samaistuttavia. -- Kaikki tarinani pyrkivät muuntamaan odotuksia ja löytämään uusia tapoja katsoa maailmaa, jonka luulemme jo tuntevamme," hän kertoo.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Netflix tai sen edustajat keskustelevat tulevasta videopelisarjasta julkisesti hieman enemmän. Blackman toivoo, että Horizon Zero Dawn tulee löytämään suoratoisomuodossa The Umbrella Academyn kaltaisen suosion, mutta tiedostaa samalla myös projektin haasteellisuuden. Hän kuvaa Guerrilla Games -studion kehittelemää alkuperäismateriaalia eläväisen yltäkylläiseksi ja lisää olevansa innoissaan työhön tarttumisen mahdollisuudesta.

Horizon Zero Dawnia pääsee pelaamaan PlayStation 4 -konsolilla sekä pc:llä ja sen aiemmin tänä vuonna ilmestynyttä jatko-osaa, Horizon Forbidden Westiä, PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla. Pelien julkaisijana toimii Sony Interactive Entertainment.

Suoratoistoversio on tuotannossaan vielä suhteellisen alkutekijöissä, joten tarkempia tietoja näyttelijäkiinnityksistä tai julkaisuaikataulusta ei ole vielä toistaiseksi saatavilla.

Lähde: Netflix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.