Horizon: Zero Dawn laajenee tänä vuonna vielä hyytävissä merkeissä / Uutiset / pelaaja.fi

Horizon: Zero Dawn laajenee tänä vuonna vielä hyytävissä merkeissä

13.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

Alkuvuodesta jo hyvää menestystä nauttineen Horizon: Zero Dawnin ensimmäinen lisäosa on paljastunut. Vielä myöhemmin tämän vuoden aikana Aloyn on tarkoitus palata seikkailemaan The Frozen Wildsin merkeissä.

Laajennus paljastettiin Sonyn E3-lehdistötilaisuudessa oheisella lyhyellä trailerilla, mutta juuri muuta siitä ei ole kirjoitushetkellä kerrottu. Varmuudella toistaiseksi voidaan siis lähinnä sanoa, että Aloyn tie vie tämän seuraavaksi lumisiin maisemiin etsimään vastauksia tätä vaivaaviin kysymyksiin.

Lisäsisällön kokoluokasta tai hinnasta ei ole toistaiseksi mitään tietoa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tarviiko tässä itsestäänselvyyksiä edes kommentoida? No, menkööt: pakko-ostos.

Käyttäjän Patemies kuva
Patemies

Kun itse pääpelikin jäi kesken avoimen maailman väsymyksen vuoksi, niin tuskinpa tulee koskaan mitään DLC:tä siihen ostettua. En usko koskaan saattavani edes päätarinaa päätökseensä, kiinnostus lopahti ennen puoltaväliä.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Pakkohan tämä on ostaa heti lähtölaukauksessa, pääpeli tuli platinoitua ja lisää kaivataan.

Käyttäjän aquel kuva
aquel

Mulla kävi täsmälleen sama juttu, kun Patemiehellä ja peli meni myyntiin. Jotenkin alkaa tulla nää avoimet maailmat jo korvista ulos ja ite ainakin kaipaan tiiviimpiä pelejä.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus käyttäjältä antti_1986

Pakkohan tämä on ostaa heti lähtölaukauksessa, pääpeli tuli platinoitua ja lisää kaivataan.

Sama. Taitaa olla Rocket Leaguean kanssa ainut peli minkä olen jaksanut platinoida. Jäin tässä vasta tämän vuoden aikana koukkuun tropheihin :D mutta peli oli ajottain aika keskinkertainen mutta nätti ja koneiden lahtaaminen ja kikkailu oli yksinkertaisesti vain todella viihdyttävää et pelasin sen läpi melkein kerta istumalta. Lisäri on siis oikein toivottu tapaus :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Minulla on todella ristiriitaiset tunnelmat Horizon Zero Dawnista. Se on todella kaunis peli ja parhaimmillaan todella tunnelmallinen ja stoorikin jopa ihan hyvä. Se sisältää myös ensiluokkaisen photo moden jonka ominaisuuksia haluaisin nähdä myös Nvidia Anselissa joku päivä.

Mutta sitten peli onnistuu paikoin olemaan uskomattoman tylsä. Jos ei ole järsivällisyyttä niin tämä peli jää kesken parin tunnin jälkeen. Alku jäätävän hidas ja tylsä.

Sitten on pakko ottaa esiin se ruudunpäivitys. Vaikka peli onkin hyvin vakaa 30 fps, niin se ei vain riitä tällaisessa pelissä joka oikeasti vaatii jopa ihan sitä tarkkuutta taistelutilanteissa. Siihen vielä päälle kankea tähtääminen ohjaimella jota auttaisi kummasti ruudunpäivityksen tuplaaminen. Esim. Uncharted Nathan Drake Collection oli ilo pelata, koska se on täysin vakaa 60 fps kokemus. Nautin siitä paljon enemmän kuin Uncharted 4:stä. PS5 remasteria odotelessa.

Kaiken lisäksi sain tästä pelistä motion sickness oireita joka ihan selvästi juontaa kolme pahan yhdistelmästä, eli huonosta ruudunpäivityksestä, erittäin suppeasti field of viewistä ja ärsyttävästä motion blurista. Konsolipeli pahimmillaan siis. Ohjain oli pakko laskea ja peli todennäköisesti jäi ikuisiksi ajoiksi kesken joten tuskin hommaan lisäreitäkään.

Viimeinen naula arkkuun siitä, että pelissä näkyy SJW-vaikutteet vähän joka puolella.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä snaketus

Viimeinen naula arkkuun siitä, että pelissä näkyy SJW-vaikutteet vähän joka puolella.

Mielipidejutut sikseen mutta näillä SJW-jutuille kaipaisi aina jotain selitystä? Mistä noita tuostakin taas löytää? En nyt provosoi tällä kertaa enempää vaan toivoisin sinulta jotain hyvää vastausta kun kerran väität jälleen tuollaista pelissä olevan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä snaketusViimeinen naula arkkuun siitä, että pelissä näkyy SJW-vaikutteet vähän joka puolella.Mielipidejutut sikseen mutta näillä SJW-jutuille kaipaisi aina jotain selitystä? Mistä noita tuostakin taas löytää? En nyt provosoi tällä kertaa enempää vaan toivoisin sinulta jotain hyvää vastausta kun kerran väität jälleen tuollaista pelissä olevan.

Ajattelin, että se olisi päivänselvää. Saat kyllä tehdä oman tutkimustyösi sen kanssa.

Käyttäjän Kertsu kuva
Kertsu
Lainaus käyttäjältä snaketus

Lainaus käyttäjältä zappahLainaus käyttäjältä snaketusViimeinen naula arkkuun siitä, että pelissä näkyy SJW-vaikutteet vähän joka puolella.Mielipidejutut sikseen mutta näillä SJW-jutuille kaipaisi aina jotain selitystä? Mistä noita tuostakin taas löytää? En nyt provosoi tällä kertaa enempää vaan toivoisin sinulta jotain hyvää vastausta kun kerran väität jälleen tuollaista pelissä olevan.
Ajattelin, että se olisi päivänselvää. Saat kyllä tehdä oman tutkimustyösi sen kanssa.

Lopeta hyvä mies ruohon polttelu ja keskenkäyneen kiljun juominen. Tuossa pelissä ei ole mitään SJW-vaikutteita.

Käyttäjän Spockeli kuva
Spockeli
Lainaus käyttäjältä zappah

Tarviiko tässä itsestäänselvyyksiä edes kommentoida? No, menkööt: pakko-ostos.

Aamen !

Nostoja