Horizon: Zero Dawn päivittyi isosti, tarjolla uusi vaikeustaso, New Game+ -tila ja muuta

Horizon: Zero Dawniin odotellaan jo uutta laajennusta. Peli on nyt kuitenkin päivittynyt ilmaiseksi muutamilla mukavilla lisillä.

6.7.2017 15:50

Horizon: Zero Dawn on päivittynyt isosti tällä viikolla. Muutamien hajanaisten korjausten ja viilausten lisäksi se on tuonut pelin jo kolunneille uusia keinoja kokea Aloyn seikkailu vielä ainakin kertaalleen.

Päivitys lisää Horizoniin niin uuden aiempaa haastavamman Ultra Hard -vaikeustason kuten myös New Game+ -tilan, jolla pelin voi aloittaa uusiksi normaalipelikerralla kerätyillä varusteilla. Samaan syssyyn Horizonin trophy-tarjonta on kasvanut kahdella uudella saavutuksella, joista toisen saa läpäisemällä pelin New Game+ -tilassa ja toisen tekemällä vastaavan tempun uudella vaikeustasolla.

Muita pienempiä lisiä ovat uudet kasvomaalit sekä kevyesti parannetut varusteet, joita voi modata tavanomaista useammilla osilla. Listan päivityksen päämuutoksista voi katsastaa PlayStationin kotisivuilta.

Horizonin päivittelyn ohella Guerrilla Gamesin tiedetään työstävän parhaillaan myös laajennusta peliin. The Frozen Wildiksi kutsutun lisärin on määrä saapua vielä myöhemmin tänä vuonna ja trailerin siitä voi katsastaa vanhemmasta uutisestamme.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa