Hotsittaako The Division? Ota peli testiin vielä kertaalleen ennen sen julkaisua

The Division saadaan vielä kertaalleen avoimeen "beetatestiin", mikäli pelin kokeilu ennen sen virallista maaliskuista julkaisua sattuu vielä vain kiinnostamaan.

10.2.2016 09:03

Ubisoftin 8. maaliskuuta kauppoihin saatava verkkoräiskintäpeli The Division on saapumassa vielä ennen julkaisuaan avoimeen testiin ”beetaversionsa” osalta.

Xbox Onella The Division on avaamassa kaikille kiinnostuneille ovensa 18. helmikuuta, kun sekä pc:llä että PlayStation 4:llä testaus alkaa päivää myöhemmin. Testaamaan beetaa pääsee aina helmikuun 21. päivään asti.

Beetatiedoston mittavan koon vuoksi (näillä näkymin ~25 Gt) Ubisoft antaa pelaajien ladata sen ennakkoon jo 16. helmikuuta.

The Divisionin uusin testiin saatava versio ei ole täsmälleen sama kuin aiemmin tänä vuonna suljetussa muodossa koettavissa ollut pelin aiempi testiversio. Mukaan siihen on ujutettu nyt yksi ylimääräinen tarinatehtävä erityisesti kaikkia heitä varten, jotka osallistuivat The Divisionin testiin jo aikaisemmin. Ubisoft lupaa korjanneensa myös muutamia pelin pc-versiota löytyneitä aukkoja, jotka mahdollistivat suoranaisen huijaamisen pelissä.

Lähde: The Division (kotisivu)

Lisää luettavaa