House of the Dead on seuraava uusioversiokäsittelyn saava klassinen Sega-sarja. Puolassa toimiva Forever Enterainment on vahvistanut, että se on hiljattain solminut diilin niin sarjan ensimmäisen kuin toisen osan uusimisesta.

Virallisia yksityiskohtia uusioversioista ei ole juuri muuten vielä saatu, mitä nyt puolalaissivusto Graczpospolitan mukaan ensimmäinen peli olisi tarkoitus julkaista loppuvuodesta 2020. Odottaa siltä voidaan sekä modernimpaa graafista ilmettä että viilattua pelattavuutta.

Alustoista ei ole ollut toistaiseksi puhetta. Epäselvää vielä erityisesti myös on, miten alunperin valopistoolin käyttöön nojaavaa pelattavuutta ollaan uusioversioissa käsittelemässä. Alkuperäisiä pelejä on päästy vuosien saatossa pelaamaan kyllä ihan perinteisilläkin ohjaimilla, mutta kokemus ei ole koskaan ollut alkuperäisen veroinen. The House of the Dead 2:n aikoinaan poikima kirjoitukseen perustuva Typing of the Dead oli sekin pelinä lopulta hyvin erilainen kokonaisuus.

Forever Entertainment on jo tovin aikaa työstänyt myös uusioversioita kahdesta ensimmäsestä Panzer Dragoon -pelistä. Ensimmäinen niistä on määrä nähdä talven aikana vielä ainakin Switchillä.

Lähde: Forever Entertainment (Twitter), Graczpospolita, Gematsu

Lisää luettavaa