Houser kertoo miksi seuraava GTA tulee DS:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Houser kertoo miksi seuraava GTA tulee DS:lle

22.09.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
24

Seuraava Grand Theft Auto -peli ilmestyy Nintendon kannettavalle DS-konsolille. Huhut ovat puhuneet myös Wii-versiosta, jota ei ainakaan näillä näkymin ole kuitenkaan tulossa. Rockstar Gamesin perustajiin kuuluva Dan Houser perustelee Nintendo Powerin haastattelussa miksi firma päätyi kehittämään seuraavaa GTA:ta DS:lle Wiin sijaan.

"Wii ei tuntunut luonnolliselta valinnalta meille. Tulimme siihen tulokseen, että DS olisi alustana haastavampi ja mielenkiintoisempi. Se myös on jotain täysin erilaista kuin mitä olemme tottuneet tähän asti tekemään.", Houser perustelee.

Houser jatkaa: "Kosketusnäyttö ja sen tuomat mahdollisuudet minipeleihin kiinnostivat meitä ja tämä antoi meille mahdollisuuden lähteä tekemään jotain erikoista kannettavien konsoleiden maailmaan."

Vaikka tällä erää Wiille ei GTA:ta tehdäkään, Houser ei sulje kokonaan tätä mahdollisuutta pois. GTA: Chinatown Wars ilmestyy DS:lle talven aikana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Odotan kyllä peliä innolla! Näytti ainakin kuvien perusteella hienolta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kosketusnäyttö ja sen tuomat mahdollisuudet minipeleihin kiinnostivat meitä ja tämä ANTOI meille mahdollisuuden tehdä jotain erikoista kannettavien konsoleiden maailmaan."

Onko tuo suora kopio originaalista tekstistä vai onko kyseessä virhe . Nimittäin tuon lauseen perusteella saa käsityksen että peli on jo valmis.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksiköhän kaikista suurjulkaisuista /hypetetyistä peleistä tulee DS-versiot ? Ensin Assassin's Creed ja nyt tämä . Mitä seuraavaksi ? Fallout 3 : Nuclear Wars ?

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Onko tuo suora kopio originaalista tekstistä vai onko kyseessä virhe . Nimittäin tuon lauseen perusteella saa käsityksen että peli on jo valmis."

Antoi kehitys/suunnitteluvaiheessa. Nyt kun sitä katson niin voisihan sen paremminkin ilmaista. Rukkailen uutista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

SIIS HÄ ?!?!?!? viime uutisessa sanottiin että gta china town wars ilemstyy ensivuoden alussa :()()(:)(:)(:):(IYUK:GYH:ASDUIOg9fyug en pysy kärryillä

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Muutamat kuvat mitä tästä näin jokin aika sitten näyttivät hyviltä. Varmasti saavat Rockstarilla tästä toimivan pelin ja jos DS:n ostan niin varmasti tämäkin peli tulee hankittua.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Outoa, että hakeevat haastavuutta mieluummin kuin rahaa. Wii on myynyt maailmalla eniten niin kyllä minä vaan olisin uuden RE:n wii:lle tehnyt. Vaikka olisivat käyttäneet ihan suoraan RE4:n moottoria....

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Toivottavasti kosketusnäyttöä tosiaan oltaisi lähdetty hyödyntämään ovelasti ja monipuolisesri sekä tietenkin muissakin kuin minipeleissä. Hieman erilaisempi GTA on aina tervetullutta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jättäis tän Gta tekemättä ja keskittyisi seuraavan konsoli sukupolven eli ps4 ja xbox 720 Gta peliin.

Käyttäjän Newfriikki577 kuva
Newfriikki577

toivottavasti tästä tulee puhtaasti DS:lle suunniteltu peli eikä lisää rahastusta.