Crusader Kings III:n ensimmäinen suurempi laajennus Royal Court on paljastunut Paradox Interactivelta.

Nimensä mukaisesti laajennus saapuu nostamaan kuninkaiden ja keisarien hovit suurempaan asemaan pelissä. Tämä tarkoittaa muun muassa aiempaa syvempää vuorovaikuttamista vasallien ja hovimiesten parissa näiden lähestyessä hallitsijaansa erilaisten ongelmien kanssa. Hoviaan on mahdollista myös hienosäätää miellyttävämpään kuosiin muun muassa paremmilla ruokatarjoiluilla, mikä houkuttelee tietysti korkealuokkaisia vieraita ja voi tehdä vaikutuksen jopa pahimpiin kilpakumppaneihin.

Hovin kehittyminen tuodaan esille uudessa valtaistuinsalinäkymässä, jonka on määrä kuvastaa visuaalisesti myös hallitsijan dynastian saavutuksia.

Noin muuten laajennuksen myötä taiteilijat, ajattelijat ja käsityöläiset pääsevät tarjoamaan jatkossa lisäarvoa valtakuntaan omilla uusilla projekteillaan, jotka voivat tuoda mukanaan muun muassa reliikkejä hallitsijoiden hallintaan. Kulttuurienkin olemassaoloa monipuolistetaan tarjoamalla parempia mahdollisuuksia hallita monikulttuurillista valtakuntaa ja mukauttaa omaa kulttuuriaan paremmin omien pyrkimyksien mukaiseksi.

Kulttuurien käsittelyn pitäisi muutenkin ehostua vielä ilmaisella päivityksellä, joka julkaistaan Crusader Kings III:een laajennuksen yhteydessä.

Royal Courtilla ei ole toistaiseksi vielä varsinaista julkaisuajankohtaa. Ohessa kuitenkin sen julkistustraileri.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa