HP, Valve ja Microsoft työstävät yhdessä "uuden sukupolven" VR-laseja / Uutiset / pelaaja.fi

HP, Valve ja Microsoft työstävät yhdessä "uuden sukupolven" VR-laseja

24.03.2020 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
HP Reverb

Tietokoneyhtiö HP on ilmoittanut työstävänsä uutta ”seuraavan sukupolven” virtuaalitodellisuusvisiiriä yhteistyössä Valven ja Microsoftin kanssa.

Reverb G2 -nimellä kulkevaa VR-kokonaisuutta kuvaillaan virtuaalisen todellisuuden uutena standardina. Sen lupaillaan tuovan immersiivisemmän sekä mukavamman käyttökokemuksen, kuin aiemman sukupolven lasit.

Tuleva visiiri on seuraaja yhtiön premiumtason Reverb-virtuaalitodellisuussetille, joka tunnetaan erityisesti hyvin teräväpiirtoisesta näytöstään, joka esittää molemmille silmille kuvaa huimalla 2160x2160 -resoluutiolla.

Microsoftin ja Valven osaa Reverb G2 -projektiin ei ole vielä tarkennettu. Todennäköisesti kyse on kuitenkin molempien yhtiöiden alustayhteensopivuudesta, sillä aiemman sukupolven Reverb-lasit toimivat ilman kikkailuja vain Microsoft Storesta ostettujen peli- ja mediatuotteiden kanssa. SteamVR-pelaaminen ei kuitenkaan aiemmin onnistunut kovinkaan helposti. Yhteistyö Valven kanssa voisi siis tarkoittaa SteamVR-tukea uudelle G2-setille, jonka varmuutta vahvistaa se, että setti on myynnissä esimerkiksi Steam-kaupassa.

Lähde: IGN, Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.