HTC esitteli uuden sukupolven virtuaalitodellisuusvisiirinsä - tässä on 5K-resoluutiolla varustettu Vive Pro 2 / Uutiset / pelaaja.fi

HTC esitteli uuden sukupolven virtuaalitodellisuusvisiirinsä - tässä on 5K-resoluutiolla varustettu Vive Pro 2

12.05.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1
HTC, Vive Pro 2, virtuaalitodellisuus, VR, laite

Teknologiayhtiö HTC on esitellyt uuden Vive Pro 2 -virtuaalitodellisuusvisiirinsä.

HTC:n uusi Vive Pro 2 lupailee ainakin teknisten määritelmiensä perusteella huippuluokan virtuaalitodellisuuskokemusta. Visiirin kerrotaan tarjoavan 5K-resoluutiolla varustetut näytön, 120 asteen katselukulman ja 120 Hz -paneelin. HTC:n mukaan Vive Pro 2:n tekniset uudistukset myös vähentävät merkittävästi liike-epäterävyyttä ja poistavat käytännössä kokonaan aiemmissa visiireissä erottuneet pikselien väliset raot.

Kesäkuussa julkaistava Vive Pro 2 on ennakkotilattavissa nyt 800 euron hintaan. Laitteisto tukee myös vanhoja SteamVR-laitteistoja, joten vanhojen SteamVR-visiirien omistajien ei tarvitse välttämättä päivittää oheislaitteitaan uusiin. Base Station 2.0:n ja Vive-ohjaimen kanssa julkaistava Vive Pro 2 -paketti taas saapuu elokuussa 1400 euron hinnalla.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni
  • Langallinen
  • Vanhat kauheat ohjaimet
  • Majakat vaaditaan edelleen
  • LCD-näyttö hyväkontrastisen OLEDin sijaan
  • 1400 €

Pitäkää tunkkinne. Resoluutio ja FOV ovat kyllä hyviä, mutta kuvanlaatu riippuu paljon myös linsseistä, joten testaamatta on paha sanoa mitään.

Nostoja