Huhu: 24-tähti Kiefer Sutherland mukana uudessa Mortal Kombatissa

Kiefer Sutherlandin ura pelien ääninäyttelijänä vaikuttaa ottaneen enemmän harppauksia kuin moni on odottanut. Metal Gear Solid V:n ohella häntä saatetaan kuulla vielä myös uudessa Mortal Kombatissa.

22.2.2014 05:02

Uusi Mortal Kombat -taistelupelisarjan osa vaikuttaisi olevan parhaillaan kehitteillä. Asia on noussut esiin hieman yllättävissä merkeissä, sillä pelin on ottanut puheeksi näyttelijä Kiefer Sutherland viihdesivusto IGN:n haastattelussa.

Sutherlandin antaman haastattelun perusteella hän olisi työskennellyt uuden Mortal Kombatin parissa tovin aikaa sitten saaden hommansa sen suhteen myös jo hoidettua pois alta. Ilmeisesti mies ei ole kuitenkaan juuri muuten kommentoinut peliä kuin kutsumalla sitä ”suureksi”.

Julkaisija Warner Bros. ei ole kommentoinut Sutherlandin mahdollista paljastusta.

Muun muassa 24-televisiosarjasta tutun Sutherlandin on jo tovin aikaa tiedetty olleen mukana Metal Gear Solid V:n kehityksessä päähenkilö Snaken uutena ääninäyttelijänä, mutta muuten hänen kytköksensä pelialaan ovat olleet hänen uransa aikana varsin vähäiset. Virallisen 24-pelin ohella jotkut voivat muistaa kuulleensa miehen äänen Call of Duty: World at Warissa.

Viimeksi täysin tuore Mortal Kombat -peli saatiin kauppoihin vuonna 2011, kun sarjasta vastaava NetherRealm Studios käynnisti sarjansa käytännössä uudelleen Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla. Samainen peli käännettiin myöhemmin myös Vitalle ja pc:lle.

NetherRealmsin uusin peli on taistelupeli Injustice: Gods Among Us. Peli julkaistiin alkujaan viime vuoden huhtikuussa.

Päivitys kello 6.35: NetherRealm Studiosin vetäjä Ed Boon on kommentoinut Sutherlandin haastattelua Twitterissä – tavallaan. 

Lähde: IGN

Lisää luettavaa