Huhu: Aikuiselle yleisölle suunnattu Marvel’s Wolverine saattaa saapua jo ensi vuonna

Insomniacin kehittämän Wolverine-pelin huhutaan myös sijoittuvan puoliavoimeen pelimaailmaan.

4.2.2023 09:01

Marvel’s Wolverinesta on tihkunut julkisuuteen uusia huhuja.

Pelitoimittaja Jeff Grubb on kertonut saaneensa tietoja niin Marvel’s Wolverinen sisällöstä kuin julkaisupäivästäkin. Pelistä ei toistaiseksi ole paljastettu juurikaan virallisia tietoja julkisuuteen, mutta Grubb on kertonut muutamia yksityiskohtia Insomniac Gamesilla työn alla olevasta toimintaseikkailusta.

Grubbin mukaan Marvel’s Wolverinen on määrä olla kokonaan itsenäinen julkaisu hahmon tähdittämästä elokuvasarjasta. Hänen tietojensa mukaan peli myös sijoittuisi aikaan, jolloin hahmo ei ollut vielä liittynyt X-Meniin. Kyseessä saattaa olla myös supersankaripeliksi totuttua väkivaltaisempi julkaisu, sillä Insomniacin kerrotaan tavoittelevan pelille aikuisille suunnattua ikärajaluokitusta.

Myös pelin julkaisupäivästä on saatu vihiä. Marvel’s Wolverine saattaa ilmestyä aikaisimmillaan jo syksyllä 2024. Grubb kertoo kuitenkin kuulleensa studion valmistautuvan sisäisesti pelin julkaisuun vuonna 2025.

Ennen Marvel’s Wolverinea Insomniac Games on tuomassa markkinoille vielä Marvel’s Spider-Man 2:n. Hämähäkkimiesseikkailun on määrä ilmestyä tulevana syksynä.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa