Huhu: Assassin’s Creed -pelisarja palaa perusasioiden äärelle ensi keväänä ilmestyvässä Assassin’s Creed Miragessa

Assassin's Creedin jatkosta on saatu lisää huhuja.

30.8.2022 18:09

Huhut kertovat uusia tietoja Assassin’s Creed -pelisarjan jatkosta.

Ranskalaistubettaja j0nathan on julkaissut äskettäin uuden videon, jossa hän kertoo toistaiseksi vahvistamattomia väitteitä seuraavasta Assassin’s Creed  -pelistä. j0nathanin mukaan seuraava Assassin’s Creed -peli on nimeltään Mirage, ja se sijoittuu Bagdadiin vuosien 860 ja 870 välille. Väitteiden perusteella kyseessä olisi tietynlainen paluu Assassin’s Creedin juurille, sillä Miragesta olisi poistettu useita sarjan myöhemmissä osissa mukana olleita roolipelielementtejä. Poissaolollaan loistaisivat esimerkiksi keskusteluvalinnat, hahmon sukupuolen valinta sekä tasojärjestelmä.

j0nathanin videollaan esitettämille väitteille on saatu lisätukea myös pelitoimittaja Jason Schreierin toimesta. Schreier kertoo saaneensa omista lähteistään vahvistuksen osaan videolla esitetyistä asioista.  Hänen mukaansa esimerkiksi pelin nimi, tapahtumapaikka sekä paluu perusasioiden äärelle pitävät paikkansa. Sen sijaan j0nathanin videolla esittämä väite useista tutkittavista kaupungeista ei vastaa Schreierin tietoja.

Sekä Schreier että j0nathan kertovat Assassin’s Creed Miragen ilmestyvän ensi keväänä. Ubisoft ei ole toistaiseksi vahvistanut seuraavaa Assassin’s Creed -peliä.

Lähde: jasonschreier@Twitter, j0nathan@Youtube

Lisää luettavaa