Futuristinen räiskintäseikkailu Prey 2 on saattanut hyvinkin joutua peruuntumisen kohteeksi. Hollantilaisen pelisivusto PS Focusin mukaan useat ”luotettavat” lähteet ovat vihjanneet siihen suuntaan, että peli olisi pyyhitty pois maailmankartalta ja että virallinen ilmoitus asiasta kuultaisiin ensi viikolla.

Vihjausta tukee Bethesdan sekä peliä kehittävän Human Head Studiosin viime aikainen hiljaiselo. Kertoman mukaan kuluvan kuun alun GDC-tapahtumaan luvatut Prey 2 -presentaatiot joutuivat peruutuksen kohteeksi lähellä tapahtuman alkua eikä pelistä muutenkaan juuri olla kuultu mitään sitten viime vuoden.

Pelisivustoista osa onkin pyytänyt Bethesdalta aiheeseen liittyvää kommenttia, mutta joko vastauksia ei ole kuulunut tai sitten julkaisija on todennut, ettei heillä ole antaa kommenttia aiheesta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta tänä vuonna, kun Bethesdan julkaiseman pelin on huhuttu peruuntuneen. Doom 4:stä kuultiin vasta viime kuussa paljolti peruuntumispuheita, mutta tuolloin sekä kehittäjät että julkaisija kumosivat väitteet.

Lähde: Gamespot

Lisää luettavaa